Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ОФОРМЕТЕ ПЕРФЕКТНО ТЯЛО! АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ НА 5 ЗОНИ!

Цена: 13.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 30.00лв
Отстъпка: 57%
Спестяваш: 17.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 95 ваучера

Условия за ползване:

1.  След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Ваучера важи за: антицелулитен масаж на подбедрици, бедра, седалище, ханш и корем или карта за 10 антицелулитни масажа или карта за 10 антицелулитни масажа + кавитация (според платения вариант на офертата)
 
3. Резервация на час - 3 дни предварително на тел: 0879 131 945    
 
4.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 
7.  Срок за предявяване на ваучерите: 22.06.2013 - 22.07.2013г.
 
9. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.
 
10. Хигиенните принадлежности са лични или под наем срещу допълнително заплащане в СПА центъра. 

Адрес и контакт:

София, ж.к. Хиподрума, площад Ручей ул. Григор Начевич 11 (вход от към ул. Церова гора)

Мобилен: 0879 131 945
Уеб сайт: http://pixystudio.tk

Работно време:
Всеки ден:
10:00 - 20:00 часа
групово пазаруване- 57% отстъпка за антицелулитен масаж на подбедрици, бедра, седалище, ханш и корем от Пикси Спа Център София групово пазаруване- 57% отстъпка за антицелулитен масаж на подбедрици, бедра, седалище, ханш и корем от Пикси Спа Център София групово пазаруване- 57% отстъпка за антицелулитен масаж на подбедрици, бедра, седалище, ханш и корем от Пикси Спа Център СофияЗА ВАШЕТО ЛЯТНО САМОЧУВСТВИЕ ОТ PIXY SPA CENTER!

Целулитът, известен още и като "портокалова кожа". представлява натрупване на отпадъчни продукти като вода и мазнина в подкожния клетъчен слой. Появява се най-вече в областта на седалището, бедрата и корема - предимно при дамите. Днешната оферта на Пикси Спа Център Ви предлага да се преборите с целулита чрез най-фективния метод за неговото третиране мануалният антицелулитен масаж.
 
Офертата се предлага в следните варианти:
  • Вариант 1 - Антицелулитен масаж на корем, паласки, седалище и бедра - 40 минути на промо цена 13.00 лева
  • Вариант 2 - Карта за 10 антицелулитени масажа на корем, паласки, седалище и бедра - 40 мин. на промо цена 90.00 лева
  • Вариант 3 - Карта за 10 антицеулитни масажи + кавитация общо 60 мин. на промо цена 100 лева
При антицелулитния масаж проблемните зони се третират с натурални екстракти и етерични масла, които имат благоприятно въздействие при разграждането на мазнините и стягането на кожата. Антицелулитният масаж има моделиращо действие, засилва циркулацията на кръвта в третираните зони, като така по естествен начин се премахват натрупаните токсини, за да може кожата да бъде еластична и гладка.
 
Кавитацията е иновативен, неинвазивен метод за моделиране на тялото посредством ултразвуков микромасаж. С прилагането й е възможно редуциране от 2 см.до 5 см.в обиколката на третираната зона. В резултат на процедурата мастните клетки в третираните зони се разрушават и се превръщат в течност. Те се абсорбират от околната тъкан, дренират се от лимфата и всичко излишно и преработено се отделя от организма по естествен път. 
 
Комбинацията от кавитация и антицелулитен масаж ще Ви осигури тялото за което винаги сте мечтали!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за PIXY SPA CENTER

Pixy SPA Center предлага на своите клиенти уникални терапии за лице и тяло, които са ритуали на красотата. В Studio Pixy SPA ще имате уникалната възможност да съчетаете полезното с приятното. По време на процедурите за лице и тяло, ще попаднете сред непопвторима атмосфера от аромати, свещи, музика и още нещо. Натрупаният опит и високото качество на използваните препарати ни позволяват да гарантираме високо качество на услугите.

Все още няма добавени коментари.