Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Незаменимият Ped Egg - нежна грижа за здравето и красотата на стъпалата Ви!

Цена: 8.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 18.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 9.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за: 1 бр. Ped Egg - уред за отстраняване на мъртвата кожа от стъпалата.
 
3. Доставка с фирма Тип Топ Куриер АД -цена на доставката за София до 3,40лв, цена на доставката за страната 6,36лв.
 
4. Доставката не е включена в цената и е за сметка на клиента.
 
5. След закупване на ваучер, моля изпратете номера и секретния код на Вашия ваучер, заедно с трите ви имена, телефон за връзка и адрес за доставка на мейл office@promostoka.com 
 
6. Валидност на ваучера 31.07.2014 г.
 
7. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери. 
 
8. За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.
 
9. Всички общи условия на Gepi.bg

Адрес и контакт:

София, улица „Перник“ 109

Мобилен: 0894 304 990
E-mail: office@promostoka.com
Уеб сайт: http://promostoka.com/

Работно време:
Понеделник - Петък
от 9:00 до 19:00 часа
групово пазаруване- 50% отстъпка за Ped Egg - уред за отстраняване на мъртвата кожа от стъпалата от Promostoka.com групово пазаруване- 50% отстъпка за Ped Egg - уред за отстраняване на мъртвата кожа от стъпалата от Promostoka.com групово пазаруване- 50% отстъпка за Ped Egg - уред за отстраняване на мъртвата кожа от стъпалата от Promostoka.comРешение в борбата със загрубелите пети от онлайн магазин Promostoka.com!

Направете си чудесен практичен подарък! Навсякъде, по-всяко време можете да се погрижите за своите стъпала с Ped Egg! Той разполага със 130 фини микропилички от неръждаема стомана. С тях лесно ще отстраните мазолите, грапавата и мъртва кожа на стъпалата и проблемните зони на краката.
  • Въоръжен със 130 неръждаеми микропилички!
  • Чисто и хигиенично отделя мъртвата кожа, без опасност от наранявания!
  • Със своя ергономичен дизайн, той ще бъде ваш незаменим помощник в борбата със загрубелите, удебелени пети и назъбени нокти.
Офертата включва:
  • 1 бр. Ped Egg - уред за отстраняване на мъртвата кожа от стъпалата.
Как работи уреда?
Отстранете долното защитно капаче и открийте металната изпилваща повърхност. Горното капаче остава, за да събира изпилената кожа. Дръжте Ped Egg в дланта си и с внимателно движение върху кожата, започнете почистването. Започнете първо с най-плътния слой мъртва кожа, хлъзгайте Ped Egg бавно назад и напред по дължината на крака.
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Красота и Здраве

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за ГИВ5 ЕООД

Promostoka.com е онлайн магазин. Стоки за всеки стил и вкус. Сувенири, електронни цигари,фитнес уреди, стоки за дома и офиса, козметика и парфюми. Добри оферти, ниски цени, много промоции. Продуктите, които ще видите на този сайт, са подбрани внимателно сред най-добрите производители и достигат до Вас благодарение на официалните им вносители за България.

Все още няма добавени коментари.