Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Моментален ефект! Ултразвуков лифтинг на лице и шия за подмладяване на кожата!

Цена: 14.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 45.00лв
Отстъпка: 67%
Спестяваш: 30.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 
 
2. Един ваучер важи за: Ултразвуков лифтинг на лице или на лице, шия и деколте (според заплатения вариант на офретата).
 
3. Необходима е резервация на час на тел: 0879 103 128;
 
4. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи;
 
5. Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи;
 
6. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
7. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение на центъра.
 
8. Срок за предявяване на ваучерите: до 31.07.2016 г.
 
9. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, ж.к.Света Троица, бул. „Тодор Александров“, бл. 127Б

Мобилен: 0879 103 128
E-mail: office@milanobeauty-bg.com
Уеб сайт: http://milanobeauty-bg.com/

Работно време:
Всеки ден:
10.30 - 20.30 часа
Подмладяваща и стягаща кожата процедура за лице, шия и деколте чрез ултразвуков микромасажСпрете стареенето на кожата с революционен ултразвуков лифтинг на лице, шия и деколте от Център за красота Милано!

Стареенето засяга всички слоеве на кожата, но не само нея, а и подлежащите и структури – мастни депа, мускули, кости. Голяма част от бръчките на лицето се дължат именно на активността на мимическите ни мускули. Чрез тяхното съкращаване кожа се придърпва на определени места и така се променя изражението на лицето. Едновременно с това твърде разнообразните мимики и честото им повтаряне през годините са предпоставка за разтягане на кожата и появата на гънки и бръчки.

За дамите изпитващи притеснение, че кожата на лицето им е повехнала и започва да се отпуска, както и за тези, които имат желание на предотвратят тези процеси с превенция е днешното предложение на Център за красота Милано!

Офертата включва:

  • Вариант 1 - Ултразвуков лифтинг на лице на промоционална цена от 14.99 лв.
  • Вариант 2 - Ултразвуков лифтинг на лице, шия и деколте на промоционална цена от 19.99 лв.

Високочестотният ултразвук води  до стягане и повдигане на кожата, заедно с мускулите на лицето и шията. Загряването, което ултразвукът причинява на мускулите и кожата е последвано от колагенообразуване на различни нива. Процедурата има многопластово въздействие, атакуват се горната част на дермата, дълбока дерма и мастните депа. Високата честота на ултразвуковото въздействие води до загряване от порядъка на 65°-75° C, което стимулира регенерация на колагенова тъкан.

Ефектът се вижда непосредствено след самата процедура. Истинските и трайни резултати се развиват през следващите 2-3 месеца.

Реклама

 


Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Център за красота Милано

В Център за красота Милано ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметиката, фризьорството и маникюра.
 
Можете да се възползвате от широка гама услуги - фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, колa маска, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.
 
Центърът разполага с най-модерната професионална апаратура за кавитация и лимфодренажен масаж, както и последно поколение апарат за фотоепилация и фототерапия чрез PTF технология. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, като отстранява болката и опасностите.
 
В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano,  CHI, Orly, Glory.
 
Доверете се на професионализма!

Все още няма добавени коментари.