Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Месечна програма за отслабване и редуциране на целулита!

Цена: 125.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 295.00лв
Отстъпка: 58%
Спестяваш: 170.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един Ваучер важи за - Едномесечна програма за отслабване и редуциране на целулита.
 
3. Резервация на час на тел:  0879 103 128
 
4. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5. Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 
7. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение на центъра.
 
8. Срок за предявяване на ваучерите: 30.05.2015 г. 
 
9. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, ж.к. Света Троица, бул.Тодор Александров, бл.127 Б

Мобилен: 0879 103 128
E-mail: office@milanobeauty-bg.com
Уеб сайт: http://milanobeauty-bg.com/

Работно време:
Всеки ден:
10:30 - 21:00 часа
Пролетна грижа за тялото с кавитация и антицелулитен масаж Пролетна грижа за тялото с кавитация и антицелулитен масаж Пролетна грижа за тялото с кавитация и антицелулитен масажПролетна грижа за тялото Ви с кавитация и антицелулитни масажи от Център за красота Милано!

С настъпването на пролетта започвате да се оглеждате притеснено в огледалото и да се чудите как ще влезете във форма за лятото?! Ние от Център за красота Милано имаме неустоимо предложение за Вас! Предлагаме Ви едномесечна усилена програма за отслабване и редуциране на целулита!

Програмата включва:

  • 4 броя 30 минутни процедури кавитация.
  • 3 броя 30 минутни антицелулитни масажа.

Седемте посещения в Център са определят в удобно за Вас време и според възможностите на графика на Център за красота Милано, процедурите се извършват през два дни, като се редуват кавитация с мануален антицелулитен масаж на третираните зони.

Можете да се запознаете със спецификата на включените процедури кавитация и антицелулитен масаж от линковете по - долу:

Реклама:

 

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Център за красота Милано

В Център за красота Милано ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметиката, фризьорството и маникюра.
 
Можете да се възползвате от широка гама услуги - фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, колa маска, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.
 
Центърът разполага с най-модерната професионална апаратура за кавитация и лимфодренажен масаж, както и последно поколение апарат за фотоепилация и фототерапия чрез PTF технология. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, като отстранява болката и опасностите.
 
В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano,  CHI, Orly, Glory.
 
Доверете се на професионализма!

Все още няма добавени коментари.