Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Мама, Татко и Аз! На море в Гърция с английски език!

Цена: 150.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 187.50лв
Отстъпка: 20%
Спестяваш: 37.50лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за : 5 дневен летен езиков лагер за възрастни и деца на брега на морето в хотел „Остриа” - Ставрос, Гърция.
 
3. След закупуване на ваучер по тази оферта трябва да се обадите и да се запишете на телефон: 0897 813 427; 0887 886 704; 02 465 03 26; лице за контакти : София Анева
 
4. Минимален брой заминаващи 10 човека. При недостатъчен брой желаещи за конкретна дата Учебен Център Рая си запазва правото да предложи друга дата за следваща смяна.  
 
5. Валидност на ваучера до 19.06.2014г.
 
6. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при записване или предоставяне на номера и кода му по имеайл преди това.
 
7. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, улица „Добрила“ 10

Телефон: 02 465 03 26
Мобилен: 0897 813 427; 0887 886 704
E-mail: ucraya@gmail.com
Уеб сайт: http://www.ucraya.com

Работно време:
понеделник - петък:
08:00 - 21:00 часа
събота - неделя
8:00 - 18:00 часа
групово пазаруване- 20% отстъпка за 5 дневен летен езиков лагер за възрастни и деца на брега на морето в хотел „Остриа” - Ставрос, Гърция от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 20% отстъпка за 5 дневен летен езиков лагер за възрастни и деца на брега на морето в хотел „Остриа” - Ставрос, Гърция от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 20% отстъпка за 5 дневен летен езиков лагер за възрастни и деца на брега на морето в хотел „Остриа” - Ставрос, Гърция от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 20% отстъпка за 5 дневен летен езиков лагер за възрастни и деца на брега на морето в хотел „Остриа” - Ставрос, Гърция от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 20% отстъпка за 5 дневен летен езиков лагер за възрастни и деца на брега на морето в хотел „Остриа” - Ставрос, Гърция от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 20% отстъпка за 5 дневен летен езиков лагер за възрастни и деца на брега на морето в хотел „Остриа” - Ставрос, Гърция от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 20% отстъпка за 5 дневен летен езиков лагер за възрастни и деца на брега на морето в хотел „Остриа” - Ставрос, Гърция от Учебен център Рая, София.5 дневен летен езиков лагер за възрасти и деца с настаняване в хотел „Остриа” - Ставрос, Гърция от Учебен Център Рая!

Ходилили ли сте в Гърция? Усещали ли сте нежния морски бриз, докато съзерцавате кристално чистата вода на Средиземно море, сред удивително красивата природа на Халкидики? Ако не сте сега имате възможност да го направите с уникалното предложение на Учебен Център Рая, а ако се - можете да повторите и няма да съжалявате!
 
Ние Ви предлагаме пълноценна 5 дневна почивка в красивата ни южна съседка съчетана с качествено езиково обучение, което ще затвърди наученото от Вашето дете през изминалата учебна година!
 
Офертата важи за:
 • 5 дневен летен езиков лагер за възрастни и деца на брега на морето в хотел „Остриа” - Ставрос, Гърция.
График на смените:
 • от 01.06.2014 - до 05.06.2014 г;
 • от 22.06.2014 - до 26.06.2014 г.
Внимание!
Промоционалната цена на офертата е 350 лв. на човек, намалена от 437.50 лв. Закупувайки ваучера, който Ви дава право да ползвате промоционалната цена Вие заплащате 150 лв., а остатъка заплащате по банков път или на място в Учебен Център Рая.
 
В цената от 350 лв. са включени:
 • 5 дни и нощувки в хотел „ Остриа”  в Ставрос, Гърция, на брега на морето;
 • 5 дни хранене на база закуска на блок маса и вечеря на сервиране;
 • Всеки ден 4 учебни часа английски език. Обучението е по групи според нивото
 • Медицинска помощ;
 • Туристическа такса;
 • Безплатен паркинг;
 • Безплатен Wi-Fi;
 • Безплатно място на плажа.
Отстъпка за втори възрастен или дете в семейството 10% от сумата 350 лв което е равно на 35лв отстъпка!
 
Пакетната цена не включва транспортни разходи! При желание от страна на клиентите Учебен център Рая може да организира и транспорт!
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Туризъм-Хотели

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ

Офертата е предоставена от Учебен Център Рая с любезното съдействие на Молина Травел ЕООД, регистрирано като туроператор и туристически агент с Удостоверение № РКК - 01 - 6124.
 
УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ разполага с модерно обзаведени бази,  които позволяват използването на мултимедийни обучителни програми, съвременни интерактивни методи и актуални учебни системи на най-престижните издателства в света. Активната реч се насърчава още от първия час. Обучението е насочено към индивидуалните нужди на курсистите.
 
Вярваме, че съчетаването на професионално преподаване с разумни цени ще доведе до високи и качествени резултати. Преодолявайки езиковите пречки и бариери нашите курсисти ще придобият нужното самочувствие и ще ги превърнат в свои преимущества в живота.
 
Екипът ни, работи усилено воден от идеята, че доброто владеене на чужди езици дава възможност за по-добра реализацшя на хората както в бизнеса, така и в личния им живот.
 
" Ако спрем да си отдъхнем за малко, то вече сме изостанали много."  Ето защо ние не спираме да търсим и да се развиваме. 

Все още няма добавени коментари.