Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

МАСАЖ НА ЛИЦЕ, ШИЯ И ДЕКОЛТЕ + КОЛАГЕНОВА ТЕРАПИЯ С АМПУЛА!

Цена: 11.90 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 30.00лв
Отстъпка: 60%
Спестяваш: 18.10лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.  След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 

2. Един ваучер важи за: масаж на лице шия и деколте + колагенова терапия с ампула;
 
3. Резервация на час на тел: 0879 131 945 - 3 дни предварително;
 
4.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи;
 
5.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи;
 
6.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери;
 
7.  Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица;
 
8.  Срок за предявяване на ваучерите: 23.04 - 23.05.2013г;
 
9. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, жк. Хиподрума, площад Ручей ул. Григор Начевич 11 (вход от към ул. Церова гора)

Мобилен: 0879 131 945
E-mail: pixystudio@abv.bg
Уеб сайт: http://pixystudio.tk

Работно време:
Всеки ден:
10:00 - 20:00 часа
групово пазаруване- 60% отстъпка за масаж на лице шия и деколте + колагенова терапия с ампула от Пикси Спа Център София групово пазаруване- 60% отстъпка за масаж на лице шия и деколте + колагенова терапия с ампула от Пикси Спа Център СофияСЪХРАНЕТЕ МЛАДОСТТА НА ЛИЦЕТО СИ В PIXY SPA CENTER!

Забързаното ежедневие, стресът и замърсената околна среда оказват негативно влияние върху кожата на лицето. Погрижете се за лицето си с офертата на Пикси Спа Център!
 
Офертата включва:
  • Хигиенно-козметичен масаж на лице, шия и деколте;
  • Колагенова терапия с ампула.
Хигиенно-козметичен масаж на лице, шия и деколте:
Масажът стяга и тонизира отпуснатата кожа. Намалява отоците. Оформя контура на лицето. Премахва двойната брадичка. Избистря тена на лицето. Релаксира лицевите мускули. Целта на масажа е да поддържа красотата на лицето, шията и деколтето. Системното масажиране спомага много за забавяне на процесите на стареене. Масажът засилва прилива на кръв в тъканите и кожата, а с това повишава и обмяната на веществата в тях. Подобрява се и оттичането на лимфата. Нормализират се функциите на мастните и потните жлези. Чрез масажа механично се почиства повърхността на кожата от мъртвите епидермални клетки, от праха, от мастния и потния секрет.
 
Колагеновата терапия за лице третира фините линии и бръчки и придава плътност и здравина на кожата. Терапията е с моментален видим ефект. Използваният колаген гарантира дълготрайна хидратация и комфорт. Колагенът е главният белтък в съединителната тъкан на човека. Концентрацията му в нашата кожа е 74%. Заедно с мекия кератин той осигурява нейната здравина и еластичност. Колагенът укрепва кръвоносните съдове и има важна роля в развитието на тъканите. Колагенът постоянно се възпроизвежда. След 25-годишна възраст обаче този процес се затруднява и постепенно отслабва. Нарастващият с възрастта дефицит на колаген води до изсъхване и набръчкване на кожата и намаляване на нейната еластичност.
 

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за PIXY SPA CENTER

Pixy SPA studio предлага на своите клиенти уникални терапии за лице и тяло, които са ритуали на красотата. В Studio Pixy SPA ще имате уникалната възможност да съчетаете полезното с приятното. По време на процедурите за лице и тяло, ще попаднете сред непопвторима атмосфера от аромати, свещи, музика и още нещо. Натрупаният опит и високото качество на използваните препарати и позволяват да гарантираме високо качество на услугите.

Все още няма добавени коментари.