Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ЛЕЧЕНИЕ НА СПУКАНИ КАПИЛЯРИ, РОЗАЦЕЯ ИЛИ КРЪВОНОСНА ЗВЕЗДА!

Цена: 6.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 20.00лв
Отстъпка: 65%
Спестяваш: 13.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 96 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 

2. Един ваучер важи за: Една процедура лечение на спукани капиляри,розация и кръвоносна звезда в зависимост от избрания вариант на единичен кръвоносен съд или цяло лице.
 
3. Необходима е резервация на час на тел: 0893 718 728;0879 103 128 - най-късно 7 дни преди датата на изтичане на ваучерите.                                    
 
4. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5. Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
7. Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица.
 
8. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение на центъра.
 
9. Срок за предявяване на ваучерите: 13.04 - 13.09.2013 г. Забележка: Всеки един закупен от Вас ваучер има валидност един месец. Първия ваучер трябва да бъде използван в рамките на един месец считано от 13.04.2013 год.)

Адрес и контакт:

София, ж.к. Света Троица, бул.Тодор Александров, бл.127 Б

Телефон: 0893 718 728
Мобилен: 0879 103 128
E-mail: office@milanobeauty-bg.com
Уеб сайт: http://milanobeauty-bg.com/

Работно време:
Всеки ден:
10:30 - 21:00 часа
групово пазаруване- 65% отстъпка за лечение на спукани капиляри, розация и кръвоносна звезда чрез фототерапия с PTF технология от Център за красота Милано София групово пазаруване- 65% отстъпка за лечение на спукани капиляри, розация и кръвоносна звезда чрез фототерапия с PTF технология от Център за красота Милано София групово пазаруване- 65% отстъпка за лечение на спукани капиляри, розация и кръвоносна звезда чрез фототерапия с PTF технология от Център за красота Милано СофияФОТОТЕРАПИЯ С PTF ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА СПУКАНИ КАПИЛЯРИ, РОЗАЦЕЯ И КРЪВОНОСНА ЗВЕЗДА ОТ ЦЕНТЪР ЗА КРАСОТА МИЛАНО!

Чудите се как да се отървете от неприятните червеникаво-лилави „паяжинки” по краката Ви или от внезапно появилото се, малко, червено петънце на лицето Ви? Вашият проблем има решение! Възползвайте се от офертата на Milano Beauty Center!

 
Офертата включва по избор един от следните варианти:
 • Вариант 1 - Една процедура лечение на единичен спукан капиляр или кръвоносна звезда, в която и да е зона на лицето или тялото - на промо цена от 6.99 лв.
 • Вариант 2 - Една процедура лечение на спукани капиляри, розацея или кръвоносна звезда на цяло лице - на промо цена от 10.99 лв.
Процедурата по лечение на спукани капиляри, която Ви предлага Milano Beauty Center се извършва посредством козметичен апарат, работещ с PTF технология.
PTF е най-новата технология за фототерапия, която се препоръчва в съвременните международни медицински и естетични индустрии. Технологията използва светлинна и топлинна енергия, която действа избирателно върху проблемната кожа,  без да я уврежда, с цел постигне на максимална ефикасност  при: епилация, подмладяване на кожата, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри.
PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, без  болка и нежелани ефекти.
 
Процедурата се прилага при лечение на Спукани капиляри / Тънки капиляри на лицето и тялото; Капиляри получени при стрес; Капиляри от слънце/; Розацея; Червено лице, Кръвоносна звезда.
 
Принцип на фототерапията - Специалния светлинен спектър  прониква в кожата и се абсорбира от капилярните съдове в тъканите, които коагулират, разлагат и разбиват капилярния пигмент за постигане на ефекта от лечението. Предимството на фототерапията е, че не уврежда епидермиса. 
 
Курс на лечение:
Един курс на лечение включва 10 процедури през интервал от 15 до 21 дни. 
 
Резултати:
След един курс на лечение: Капилярните съдове стават по-малки и се заличават. Червенината на лицето при Розацея и Червено лице изчезва и се засилва устойчивостта на кожата.
 
Не могат да се третират : Дълбоки множествени капиляри.
 
Изисквания:
 • Не се допуска излагане на слънце и солариум веднага след процедурата. 5 дни след процедура е желателно върху изложените на слънчева светлина участъци от кожата да бъде нанасян крем със силен слънцезащитен фактор.
 • Не е желателно процедурата да бъде прилагана на жени по време на месечния им менструален цикъл.
Не се допускат извършване на процедури при:
 • Оперирани от рак и от сърце.
 • Хора с проблеми и операции свързани със щитовидната жлеза.
 • Бременни жени и жени с проблемни яйчници (без предварителна консултация с лекар)
 • Епилептици.
 • Некомпресиран диабет и хипертония.
Допълнителни екстри за клиентите:
 • Безплатен паркинг
 • Безплатен безжичен интернет
 • Безплатни кафе, чай и минерална вода
 • Възможност за плащане с дебитни и кредитни карти
 • Безплатни консултации относно всички процедури

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Център за красота Милано

В Център за красота Милано ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметиката, фризьорството и маникюра.

Можете да се възползвате от широка гама услуги - фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, колa маска, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.

Центърът разполага с най-модерната професионална апаратура за кавитация и лимфодренажен масаж, както и последно поколение апарат за фотоепилация и фототерапия чрез PTF технология. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, като отстранява болката и опасностите.

В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano,  CHI, Orly, Glory.

Доверете се на професионализма!

Все още няма добавени коментари.