Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ ОТ ПРОФЕСИОНАЛЕН РЕХАБИЛИТАТОР В MIRACLE!

Цена: 10.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 30.00лв
Отстъпка: 67%
Спестяваш: 20.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 

2. Един ваучер важи за лечебен масаж на зона по избор.
 
3. Резервация на час на тел: 0885 17 47 91 .                
 
4. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5. Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
7. Валидност на ваучерите от 21.05.2013 до 21.06.2013 г.
 
8. След изтичане на срока, в който ваучерът е валиден в рамките на един месец до 21.07.2013 вие НЕ ГУБИТЕ платените за него пари, а само правото на отстъпка в офертата.
 
9. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, улица „Овче поле“ 125А

Мобилен: 0885 17 47 91

Работно време:
Всеки ден
11:00 - 20:00 часа
групово пазаруване- 67% отстъпка за лечебен масаж на зона по избор от Студио за красота Miracle, София групово пазаруване- 67% отстъпка за лечебен масаж на зона по избор от Студио за красота Miracle, София групово пазаруване- 67% отстъпка за лечебен масаж на зона по избор от Студио за красота Miracle, София групово пазаруване- 67% отстъпка за лечебен масаж на зона по избор от Студио за красота Miracle, СофияИЗЛЕКУВАЙТЕ БОЛКАТА С ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ НА ЗОНА ПО ИЗБОР  В СТУДИО MIRACLE!

Масажът е пасивен метод на Кинезитерапията, който още дълбока древност той се прилага с лечебна цел.
Лечебният масаж използва различни похвати, чрез които предизвиква в организма на човека редица промени за благоприятно повлияване на болестния процес и нормализиране на болестно променените функции на организма.Той се прилага чрез индивидуален подход спрямо конкретните проблеми на всеки един клиент.
 
Офертата включва:
  • Лечебен масаж на зона по избор - продължителност 40 минути
Лечебните масажи, извършвани от специалист, се отразяват изключително благоприятно на общото състояние на организма. Благодарение на точно планирания и професионално извършен лечебен масаж може да бъде премахнато усещането за болка, да се постигне повишен тонус на тялото, да се почуваства прилив на енергия и намаляване на стреса от ежедневието.
 
Забележка: Масажа може да бъде прилаган профилактично и с цел лечение на конкретен здравословен проблем. Във втория случай - курса на лечение включва минимум 5 масажа!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Студио за красота MIRACLE

В студио за красота Miracle ще получите отлично качествено и усмихнато обслужване от целия персонал. Може да се възползвате от множество разнообразни услуги в сферата на фризьорството, маникюра, педикюра, козметиката и масажите. 

Доверете се на професионализма и качественото обслужване на Miracle!

Все още няма добавени коментари.