Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ЛЕЧЕБЕН АНТИЦЕЛУЛИТЕН МАСАЖ С ВЕНДУЗИ!

Цена: 8.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 20.00лв
Отстъпка: 55%
Спестяваш: 11.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 
 
2. Един ваучер важи за масаж с вендузи на зона по избор.
 
3. Необходима е предварителна резервация на тел.0877 711 121 или 0898 506 204
 
4. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи. 
 
5. При посещение в кабинета е задължително предоставянето на разпечатан ваучер в противен случей няма да бъдете обслужени и заплатената сума се губи.
 
6. Отлагане на записан час е възможно 24 часа преди направената резервация!
 
7. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
8. При посещение за процедура е необходимо кожата да е в идеално чисто състояние.
 
9. Срок за предявяване на ваучерите: 19.10 - 30.11.2013 г.

Адрес и контакт:

София, ж.к.Борово, ул.Ястребец 11 - МЦ Климат

Телефон: 0898 506 204
Мобилен: 0877 711 121

Работно време:
Понеделник до Петък
09.00 до 19.30 часа
групово пазаруване- 55% отстъпка за лечебен,антицелулитен масаж с вендузи от Кабинет по медицинска рехабилитация и кинезитерапия - Медицински център климат, София групово пазаруване- 55% отстъпка за лечебен,антицелулитен масаж с вендузи от Кабинет по медицинска рехабилитация и кинезитерапия - Медицински център климат, София групово пазаруване- 55% отстъпка за лечебен,антицелулитен масаж с вендузи от Кабинет по медицинска рехабилитация и кинезитерапия - Медицински център климат, София групово пазаруване- 55% отстъпка за лечебен,антицелулитен масаж с вендузи от Кабинет по медицинска рехабилитация и кинезитерапия - Медицински център климат, София групово пазаруване- 55% отстъпка за лечебен,антицелулитен масаж с вендузи от Кабинет по медицинска рехабилитация и кинезитерапия - Медицински център климат, СофияПОДАРЕТЕ СИ ЗДРАВЕ И ИДЕАЛЕН СИЛУЕТ С ВЕНДУЗЕН МАСАЖ ОТ МЦ КЛИМАТ!

В основата на действието на вендузния масаж лежи рефлекторния метод, основан на възникването на хиперемия, дразнене на кожните рецептори от създадения във вендузата вакуум. Под влияние на вендузния масаж се подобрява периферната циркулация на кръвта, лимфата, между тъканната течност. Отстранява се появяването на застой, усилва се обмяната на веществата и кожното дишане в масажираните участъци на тялото. Кожата става еластична, повишава се съпротивлението й към температурни и механични фактори, подобрява се съкратителната функция на мускулите, повишават се техния тонус и еластичност.
 
При въздействието на вакуум - терапията се извършва отделяне на екстракта на мастните и потните жлези. В неговия състав влизат, освен соли, ацетон, жлъчни киселини, които в определени концентрации са токсични за организма. 
 
Офертата включва:
  • Масаж с вендузи механични или стандартни с фитил на зона по избор.

​Избор на зони за третиране:

  • крака
  • ръце
  • корем
  • гръб
  • яка
  • кръст
Времетраене на масажа 30 минути.
 
Бонус - Всеки закупил ваучер може да ползва 30% отстъпка от другите процедури на кабинета.
 
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Кабинет по медицинска рехабилитация и кинезитерапия - МЦ КАЛИМАТ

В кабинета пациентите се обслужват от Сергей Голайко - магистър по медицинска рехабилитация и ерготерапия с 20 годишен опит и Владислав Кацарски също с 20 години опит. Вие ще получите отлично обслужване и съвети как правилно да се грижите за вашето тяло. Ние имаме богат опит при възстановяването на постравматични и след операционни състояния.

Все още няма добавени коментари.