Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Курс по разговорен английски език с граматика!

Цена: 69.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 139.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 70.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за Разговорен курс по английски език - 36 учебни часа
 
3. Необходимо и след закупуване на ваучера да се обадите и запишете на телефон  0887 886 704 или 0897 813 427, 02 / 465 03 26 - София Анева.
 
4. Началото на курса е на 02.07.2014г.
 
5. Място за провеждане на курса – гр.София, ул.Добрила 10, срещу сградата на Стоматологията на медицинска академия.
 
6. График за провеждане на часовете: по избор : понеделник и сряда от 18:00 до 21:00 часа.
 
7. Валидност на ваучера 02.07.2014г.
 
8. Ако до посочената дата не са се записали необходимия минимум курсисти, а именно 8 човека, Учебен Център Рая си запазва правото да промени датата на стартиране на курса, но не по-късно от 14.07.2014г.
 
9. При стартиране на курс и последващо неявяване на занятия, Учебен център Рая не възстановява сумата заплатена за обучението. Като обезщетение курсиста има право да се включи в друга група със същото ниво на обучение.
 
10. Всички общи условия на Gepi.bg

Адрес и контакт:

София, улица „Добрила“ 10

Телефон: 02 465 03 26
Мобилен: 0887 886 704, 0897 813 427
E-mail: ucraya@gmail.com
Уеб сайт: http://ucraya.com/

Работно време:
понеделник - петък:
08:00 - 21:00 часа
събота - неделя
8:00 - 18:00 часа
групово пазаруване- 50% отстъпка за Разговорен курс по английски език - 36 учебни часа с граматика от Учебен   център Рая София. групово пазаруване- 50% отстъпка за Разговорен курс по английски език - 36 учебни часа с граматика от Учебен   център Рая София. групово пазаруване- 50% отстъпка за Разговорен курс по английски език - 36 учебни часа с граматика от Учебен   център Рая София.Кой още твърди, че английската граматика е трудна? Ние от Учебен център Рая ще Ви докажем, че това не е вярно!

Предлагаме на Вашето внимание нов разговорен курс по английски език – „ Да се подобрим нивото на английския си език за да успеем.” 
 
Как може този курс да Ви бъде полезен:
  • Ще подобри уменията ви за комуникация в различни езикови ситуации и теми.
  • Ще придобиете увереност и самочувствие когато трябва да комуникирате на английски език.
  • Ще направи английската граматика ясна и лесна за употреба тогава когато ви трябва.
Офертата включва 
  • Разговорен курс по английски език - 36 учебни часа развиващи вашите умения за комуникация на английски език. Всяко от занятията включва граматичен материал необходим за правилната му употреба в конкретна езикова ситуация.
Курсът е подходящ за хора преминали ниво на обучение  А2
  • Място за провеждане на курса – гр.София, ул.Добрила 10
  • График за провеждане на часовете - по избор : понеделник и сряда от 18:00 до 21:00 часа.
  • Началото на курса е на 02.07.2014г.
Бонуси:
Всеки клиент закупил ваучер по офертата ползва 30% отстъпка от цената на следващ курс и 10% отстъпка от всички други услуги предлагани в офиса на Учебен Център Рая.
 
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg, клиентите желаещи да платят на място заплащат реалната цена на курса!

Категория: Курсове-Уроци

Град: София, Перник
бyтoн зa caйт

Информация за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ разполага с модерно обзаведени бази, които позволяват използването на мултимедийни обучителни програми, съвременни интерактивни методи и актуални учебни системи на най-престижните издателства в света. Активната реч се насърчава още от първия час. Обучението е насочено към индивидуалните нужди на курсистите.
 
Вярваме, че съчетаването на професионално преподаване с разумни цени ще доведе до високи и качествени резултати. Преодолявайки езиковите пречки и бариери нашите курсисти ще придобият нужното самочувствие и ще ги превърнат в свои преимущества в живота.
 
Екипът ни, работи усилено воден от идеята, че доброто владеене на чужди езици дава възможност за по-добра реализацшя на хората както в бизнеса, така и в личния им живот.
 
" Ако спрем да си отдъхнем за малко, то вече сме изостанали много."  Ето защо ние не спираме да търсим и да се развиваме. 

Все още няма добавени коментари.