Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Курс по френски език за ниво А1!

Цена: 139.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 259.00лв
Отстъпка: 46%
Спестяваш: 120.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за Курс по френски език за ниво А1 - 72 учебни часа.
 
3.Необходимо и след закупуване на ваучера да се обадите и запишете на телефон  0887886704 или 0897813427, 02 4650326 - София Анева
 
4. Начало на курса - 13.05.2014г.
 
5. Място за провеждане на курса – гр.София, ул.Добрила 10, срещу сградата на Стоматологията на медицинска академия.
 
6. График за провеждане на часовете - Вторник  и Четвъртък  от 18:00 до 20:15ч.
 
7. Валидност на ваучерите до 31.07.2014г.
 
8. При стартиране на курс и последващо неявяване на занятия, Учебен център Рая не възстановява сумата заплатена за обучението. Като обезщетение курсиста има право да се включи в друга група със същото ниво на обучение.
 
9. Учебен Център Рая си запазва правото да промени датата на стартиране на кура, в случай че към 13.05.2014г. не е достигнат минимума от 8 човека заплатили обучението, но не по-късно от 27.05.2014г.
 
10. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, улица „Добрила“ 10

Телефон: 02 465 03 26
Мобилен: 0887 886 704
E-mail: ucraya@gmail.com
Уеб сайт: http://www.ucraya.com

Работно време:
понеделник - петък:
08:00 - 21:00 ч.
събота - неделя
8:00 - 18:00 ч.
групово пазаруване- 46% отстъпка за Курс по френски език за ниво А1 - 72 учебни часа, от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 46% отстъпка за Курс по френски език за ниво А1 - 72 учебни часа, от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 46% отстъпка за Курс по френски език за ниво А1 - 72 учебни часа, от Учебен център Рая, София.Станете граждани на света с Учебен център Рая!

„Учебен център Рая”  разполага с отлични преподаватели по френски  език, но ние знаем , че доброто езиково училище е много повече от един добър курс сам по себе си. Ние предлагаме пълна гама от езикови услуги, разработени така, че да наравят вашето обучение и езиков опит полезни, стимулиращи и забавни от първия момент на обучението ви до като имате нужда от услугите ни. Курсовете се организират в малки групи, което е гаранция за индивидуален подход и работа за личното развитие на всеки курсист. Базата разполага с безплатен за курсистите Wi-Fi .
 
Офертата включва:
  • Курс по френски език за ниво А1 - 72 учебни часа.
Този курс е предназначен за групи без преминато ниво на обучение по езика, състоящи се от 8 до 10 курсиста и се провеждат в приятни и добре оборудвани помещения. Курсът  включва 72 учебни часа (от 45 минути), разпределени на 2 сеанса по 3 часа седмично. 
 
В края на обучението курсистите задължително полагат финален тест. При успешното му преминаване се издава атестация за достигнато ниво на езика.
 
Педагогически материали:
  • Обучението се извършва по учебник, чрез който се постигат комуникативните, езикови и културни цели, определени от педагогическия екип на Учебен Център Рая. В момента  се преподава по методиката “Alter Ego”, изд. Hachette. 
  • Методиката "Alter Ego” е подходяща както за юноши от 16 до 18-годишна възраст, така и за възрастни. Тя е изготвена съгласно препоръките на Общата европейска езикова рамка, като се набляга на дейностно-ориентирания подход, на взаимното оценяване и на самостоятелната работа.
  • Учащият е насърчаван да придобива реални компетенции в областта на общуването, да изпълнява задачи от реалния живот, да реагира и взаимодейства в различни ситуации, благодарение на практически насочената методика, обхващаща разнообразна тематика.
  • Освен учебника, преподавателите ни използват всякакви допълнителни материали – статии и репортажи, граматики и др.
Цена на учебника за А1- 35.50 лв. Цената на учебника не е включена в цената на ваучера и се заплаща на място!
 
Допълнителни бонуси:
Всеки клиент закупил ваучер по офертата ползва 30% отстъпка от цената на следващ курс!
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Курсове-Уроци

Град: София, Перник
бyтoн зa caйт

Информация за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ разполага с модерно обзаведени бази,  които позволяват използването на мултимедийни обучителни програми, съвременни интерактивни методи и актуални учебни системи на най-престижните издателства в света. Активната реч се насърчава още от първия час. Обучението е насочено към индивидуалните нужди на курсистите.
 
Вярваме, че съчетаването на професионално преподаване с разумни цени ще доведе до високи и качествени резултати. Преодолявайки езиковите пречки и бариери нашите курсисти ще придобият нужното самочувствие и ще ги превърнат в свои преимущества в живота.Екипът ни, работи усилено воден от идеята, че доброто владеене на чужди езици дава възможност за по-добра реализацшя на хората както в бизнеса, така и в личния им живот.
 
" Ако спрем да си отдъхнем за малко, то вече сме изостанали много."  Ето защо ние не спираме да търсим и да се развиваме. 

Все още няма добавени коментари.