Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Красив дамски часовник с флорални мотиви и циферблат - диамант!

Цена: 17.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 26.00лв
Отстъпка: 31%
Спестяваш: 8.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 1 ваучер

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Един ваучер важи за: Дамски часовник с кварцов механизъм, синя кожена каишка с флорални мотиви и кръгъл циферблат с инкустирани кристали + подаръчна кутийка.

3. След закупване на ваучер, моля изпратете номера и секретния код на Вашия ваучер, заедно с трите ви имена, телефон за връзка и адрес за доставка на мейл shop@gepi.bg.

4. Доставката се извършва с куриер за сметка на клиента.

5. Възможно е да поръчате продукта с наложен платеж без закупуване на ваучер.

6. Телефон за допълнителна информация 0877 744 317.

7. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София

Мобилен: 0877 744 317
E-mail: shop@gepi.bg
Уеб сайт: http://gepi.bg/

Работно време:
Понеделник - Петък
10:30 - 18:30 ч.
Дамски часовник с кварцов механизъм, със синя кожена каишка и циферблат с инкустирани кристали Дамски часовник с кварцов механизъм, със синя кожена каишка и циферблат с инкустирани кристали Дамски часовник с кварцов механизъм, със синя кожена каишка и циферблат с инкустирани кристали Дамски часовник с кварцов механизъм, със синя кожена каишка и циферблат с инкустирани кристалиМодерен дамски часовник със синя кожена каишка и кръгъл циферблат с инкустирани цирконии и стъкло оформено като диамант!

За дамите, които искат да бъдат различни и уникални - часовник бижу, в свежи цветове, страхотни флорални мотиви и блясък на кристали в изобилие. Часовника е с кварцов механизъм, морско синя кожена каишка и красив кръгъл циферблат в цвят шампанско, с инкустирани множество малки кристали. Стъклото на циферблата е ефектно оформено като диамант. Каишката и циферблата са декорирани с прекрасни цветя и флорални мотиви. Този часовник ще бъде елегантно и свежо допълнение към Вашия тоалет.

Офертата включва:

  • Дамски часовник с кварцов механизъм, синя кожена каишка с флорални мотиви и кръгъл циферблат с инкустирани кристали + подаръчна кутийка.

Категория: Часовници дамски, детски, мъжки и смарт онлайн

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Gepi.bg

Пазарувай с удоволствие!

Все още няма добавени коментари.