Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Козметично безвредно избелване на зъби

Цена: 38.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 78.00лв
Отстъпка: 51%
Спестяваш: 40.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за избелване на зъби според избрания от Вас вариант.
 
3. Резервация на час на тел: 0894337838
 
4. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5. Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 
7. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение на козметичното студио.
 
8. Валидност на ваучерите до 30.06.2016 г.
 
9. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, ул. „Митрополит Авксентий Велешки“ 49

Мобилен: 0894337838
E-mail: magicwhite1234@gmail.com

Работно време:
Всеки ден:
10:00 - 17:00 часа
Избелване на зъби Избелване на зъби Избелване на зъби Избелване на зъби Избелване на зъби Избелване на зъбиЗа да имате страхотна усмивка купете ваучер за избелване на зъби само сега на супер ниска цена!

Всеки иска чисти и бели зъби, сега това е възможно напълно безболезнено и безвредно. Използва се натурален продукт, който не уврежда емайла и венеца. Процедурата е напълно козметична а трайността зависи от подръжката на зъбите, броя на кафетата и цигарите.От една процедура се смъкват от 1 до 8 нюанса още от първата процедура има видим ефект. За най-добър ефект е необходимо да се направят няколко процедури. Процедурата трае 15 минути, като е възможно да се извършват 3 процедури наведнъж за 45 минути не е болезнено нито неприятно. 

Описание на процедурата:
 
Намазва се венеца и зъба с активатор ( има вкус на паста за зъби) той подготвя зъба за избелването след това се слага шина намазана с 100% натурален гел и се почива на един стол докато срещу устата на клиента е насочена лед лампа която осветява само зъбите и е напълно безвредна. след това се нанася полиращ гел който запечатва избелването и процедурата е завършена. Не се докосва устата на клиента!
Няма нужа да си носите четка за зъби или да сте мили зъбите си преди процедурата на място ще получите еднократна четка за да измиете зъбите си.
 
Важно: 
 
Зъбите имат праг на избелване и не се гарантира че могат да станат най белите в скалата. Избелването е повърхностно и за това е козметично и безвредно.
 
 
Офертата се предлага в следните варианти:
 
1.Една процедура избелване на зъби за 38 лв. вместо 78 лв.
 
2.Три процедури избелване на зъби за 65 лв. вместо 234 лв.
 
 
 
Офертата е предоставена от Меджикс Козмети еоод
 

Реклама

 

 


Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Меджикс Козмети ЕООД

Козметично студио за избелване на зъби с 100% натурален гел Меджик уайт, за прекрасна бяла усмивка и здрави зъби ! Не вредим на емайла , не причиняваме болка.

Все още няма добавени коментари.