Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Кожена дамска гривна в светлосиньо с метални символи за любов и дълголетие.

Цена: 7.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 15.00лв
Отстъпка: 47%
Спестяваш: 7.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 1 ваучер

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за - Ефектна дамска гривна, изработена от светло синя кожа с метални символи за приятелство, любов и дълъг житейски път- 1 бр. + велурена подаръчна торбичка.
 
3. След закупване на ваучер, моля изпратете ваучера или номера му и сектретния му код , заедно с Вашето име, телефон за контакт и адрес за доставка на мейл unique.jewellery@gepi.bg, за да направите своята заявка за получаване.
 
4. Доставката на закупения продукт се извършва с куриер и е за сметка на клиента.
 
5. Възможно е да поръчате продукта с наложен платеж без закупуване на ваучер.
 
6. Телефон за допълнителна информация 0879 103 128.
 
7. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, ж.к. Илинден, бл.127 Б

Мобилен: 0879 103 128
E-mail: unique.jewellery@gepi.bg

Работно време:
Понеделник - Петък
10:30 - 18:30 ч.
Ефектна дамска гривна, изработена от синя кожа с метални символи за приятелство, вечна любов и дълголетие Ефектна дамска гривна, изработена от синя кожа с метални символи за приятелство, вечна любов и дълголетиеЕфектна дамска гривна изработена от светлосиня кожа, символизираща вечна любов, приятелство и дълъг житейски път + красива велурена подаръчна торбичка.

Комбинацията от светло синя кожа, като символ на доверие, отговорност и лоялност, с нестандартните символи за вечно приятелство, двойка птици за любов и дървото на живота, като символ на живота, силата и дълголетието създават усещането, че това бижу може да бъде подарено единствено на много скъп за нас човек, на който бихте поверили живота си! Една непретенциозна гривна, с която обаче можем да кажем всичко, което чувстваме! Ако Вие имате в живота си дама, с която не бихте искали да се разделяте до последния си миг - подарете и тази прекрасна кожена гривна!
 
Офертата включва:
  • Ефектна дамска гривна, изработена от кожа в светло син цвят с метални символи - 1 бр.
  • Велурена подаръчна торбичка - 1 бр.
Детайли:
  • Материал: кожа в светло син цвят и метал в цвят сребро.
  • Размери: Дължина - 17 (+5) см. Тегло - 40 гр.

Всички бижута предлагани от Unique Jewellery Ltd. се предлагат опаковани в красива подаръчна кутийка или велурена торбичка!

 


Реклама

 

 

Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Unique Jewellery Ltd.

Unique Jewellery Ltd. е директен вносител на бижута. Нашата цел е както ние, така и вие да бъдете уникални! Всички предлагани от нас бижута са по своемо неповторими! Стремим се да ги подбираме така, че Вие да изпитвате максимално удоволствие и конфорт когато ги носите. Претендираме, че можем да задоволим и най-претенциозния по вкус клиент! Залагаме на високо качество и гарантираме най-добрата цена на българския пазар!

Все още няма добавени коментари.