Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Тридневна екскурзия до Истанбул и Одрин с Веста Травел!

Цена: 128.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 175.00лв
Отстъпка: 27%
Спестяваш: 47.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Промоционалната цена на офертата е 128 лв. на човек и включва тридневна екскурзия до Истанбул и Одрин!

3. Дати на отпътуване - 16.01.2014, 30.01.2014

4. Необходимо е преди да закупите ваучер да проверите за налични свободни места в автобуса на тел.2 951 66 79; 088 352 408

5. След извършване на плащането в срок от 24 часа е необходимо да направите резервация за пътуването и да изпратите на имейла на фирмата office@vestatravel.bg номера и кода на закупените ваучери, както и трите имена и ЕГН на всички пътници /необходими за застрахователната полица/. Не се допуска замяна на имена.

6. Местата в автобуса се дават по реда на предявяване на ваучерите в агенцията. Не се приемат рекламации и оплаквания във връзка с разпределението и номерата на седалките.

7. Всеки може да закупи неограничен брой ваучери.

8. Цената е ексклузивна за обявения период. При анулации от страна на клиента, сумата не подлежи на връщане.

9. Необходими документи за пътуването: валиден задграничен паспорт, лична карта, за деца до 18 год., пътуващи сами или с един родител, нотариално заверена декларация /оригинал и копие/ от не пътуващия/те  родител/и, че разрешават на детето си да напуска границите на Р България.

10.Фирмата не носи отговорност за туристи, не допуснати от съответните гранични власти.

11.Фирмата си запазва правото за промени в часовете на програмата.

12.Няма визови, медицински и санитарни изисквания за Турция.

13.Всички общи условия на Gepi.bg

Адрес и контакт:

София, улица „Бузлуджа“ 24

Телефон: 02/951 66 79
Мобилен: 0888 352 408, 0877 815 714
E-mail: office@vestatravel.bg
Уеб сайт: http://vestatravel.bg

Работно време:
понеделник-петък:
09:30-18:00 часа
групово пазаруване- 27% отстъпка за тридневна екскурзия с автобус до Истанбул и Одрин, от Веста Травел групово пазаруване- 27% отстъпка за тридневна екскурзия с автобус до Истанбул и Одрин, от Веста Травел групово пазаруване- 27% отстъпка за тридневна екскурзия с автобус до Истанбул и Одрин, от Веста Травел групово пазаруване- 27% отстъпка за тридневна екскурзия с автобус до Истанбул и Одрин, от Веста Травел групово пазаруване- 27% отстъпка за тридневна екскурзия с автобус до Истанбул и Одрин, от Веста Травел групово пазаруване- 27% отстъпка за тридневна екскурзия с автобус до Истанбул и Одрин, от Веста ТравелСамо 128 лева на човек! Подарете си за Коледа или Нова година тридневна екскурзия до Истанбул и Одрин с Веста Травел

Насладете се на два древни и едновременно с това модерни града, преплетени силно с Българската история! 
 
Офертата включва: транспорт с туристически автобус + две нощувки със закуски на блок маса в тризвезден хотел в Истанбул + екскурзоводско обслужване по време на пътуването + пътни и гранични такси + медицинска застраховка .
 
Вижте „Градът на седемте хълма“ - Истанбул. Най - големия в Турция, представляващ икономическото, културното и историческото сърце на страната. Един мегаполис съществуващ на световната карта от 4 в., който за 16 века е бил столица на четири империи -  Римската, Византийската, Латинската и Османската. През 2010 г., Истанбул е обявен за Европейска столица на културата и става десетата най-популярна туристическа дестинация в света. Голяма част от историческия център е под защитата на ЮНЕСКО, като обект на световното културно наследство. 
 
Вижте и Одрин. Един тясно свързан с нашата история град, който неколкократно е бил завладяван от българските владетели и е бил в пределите на България. В Одрин живеят и днес доста българи – има български училища, църкви, от които действащата и до днес са Свети Георги от 1880 г. и Св. Св.Константин и Елена, построена през 1869 г. Градът е основан от римския император Адриан на мястото на старо тракийско селище и е кръстен на него - Адрианополис. През 14 век е превзет от османските турци и служи за тяхна столица до падането на Цариград. Днес Одрин е столица на съвременна провинция със същото име. Градът е известен с джамията на султан Селим II.       
 
Цената на ваучера е за един човек включва: 
 • транспорт с туристически автобус, 
 • две нощувки със закуски на блок маса в хотел 3* в Истанбул, 
 • екскурзоводско обслужване по време на пътуването, 
 • пътни и гранични такси, 
 • медицинска застраховка.
Дати за екскурзията:
 • 16.01 - 19.01.2014 г
 • 30.01 - 02.02.2014 г.
Цената не включва: 
 • панорамна обиколка на Истанбул: 10 евро
 • посещение на двореца Долмабахче с екскурзовод: 25 евро, 
 • автобусна разходка с посещение на небостъргача Сапфир /вкл. всички такси/: 20 евро
 • билет за музея на восъчните фигури /в Сапфир/: 15 турски лири
 • вечерна автобусна разходка с кафенето на Пиер Лоти /с вкл. билети за лифта/: 12 евро
 • разходка с кораб по Босфора: 15 евро, 
 • вечеря в Кумкапъ: 25 евро
 • вечеря в Ташхан: 25 евро
 • посещение на МОЛ форум с Аквариума Тюркуазу: 5 евро трансфер + входен билет 30 турски лири /под 16 и над 65 год.: 22 турски лири/
Доплащане в офиса на Веста травел:
за медицинска застраховка за лица над 65 год.: 2 лева, от 75 до 79 год.: 5 лева 
 
Програма на екскурзията:
 
1-ви ден: 
 • Отпътуване от София – автогара Сердика /пред централна жп гара/ в 20:00 ч. Нощен преход по маршрут Пловдив - Хасково - Харманли - Капитан Андреево - Истанбул.
2-ри ден: 
 • Сутринта пристигане в Истанбул и настаняване в хотел, ако има възможност веднага, ако не  - настаняването става след връщане от обиколката. 
 • В 08:30 ч. - /по желание/ - туристическа обиколка на града с автобус и местен екскурзовод на български език. Разглеждат се: Синята джамия, Хиподрума, Египетския обелиск, Змиевидната колона, Колоната на Константин, фонтана на Вилхелм II, Св. София /отвън/. По един от мостовете над Златния рог се преминава в северната европейска част. От там през първия мост над пролива Босфор екскурзията продължава в азиатската част на града. Свободно време за снимки. Връщане в Европа и преминаване покрай българската църква Св. Стефан и разглеждане на метоха. Връщане в района на хотела. /обиколката е с продължителност ок. 4 часа/
 • В 16:00 ч. – /по желание/- посещение на МОЛ Форум, където се намира един от най-големите аквариуми в света - Тюркуазу – с около 20 хил. морски обитатели, с един от най-дългите подземни водни тунели – 80 метра, предлагащ 270 градусова панорама. Свободно време. 
 • Около 20:30 – посещение на рибен ресторант в квартала Кумкапъ или ресторант с програма Ташхан. Нощувка.
3-ти ден: 
 • Закуска. В 09:00 ч. разходка с кораб по Босфора с екскурзовод на български език /по желание/. Около 11:30 ч. - посещение /по желание/ на султанския дворец Долмабахче с екскурзовод. 
 • В 16:00 ч. – /по желание/ автобусна разходка из Истанбул – Златния рог, Бешикташ, Левент и др. Посещение в една от най-високите сгради в Европа - небостъргача Сапфир, изкачване с асансьор до панорамната тераса, от където се открива впечатляваща гледка, гледане на кино 4D – виртуална разходка из Истанбул, посещение на музей на восъчни фигури. 
 • В 20:00 ч. – Вечерна разходка с изкачване с лифт до едно от най-романтичните места в града – кафенето на Пиер Лоти, Златния рог, площад Таксим и др. Нощувка.
4-ти ден: 
 • Закуска. В 09:00 ч. отпътуване за България с престой в Одрин за разглеждане на най-голямата джамия в Турция – Селимие, българската църква “Св. Св. Константин и Елена”, центъра. Свободно време за обяд и пазаруване. Пристигане в София - около 22:00 часа.
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: 
 • валиден задграничен паспорт, лична карта, 
 • за деца до 18 год., пътуващи сами или с един родител, нотариално заверена декларация /оригинал и копие/ от не пътуващия/те  родител/и, че разрешават на детето си да напуска границите на Р България.
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40
Срок за уведомление при недостигнат мин. брой: 5 дни преди отпътуване.
 
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ ОТ ВЕСТА ТРАВЕЛ!
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Туризъм-Хотели

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за ВЕСТА ТРАВЕЛ ООД

Туристическа компания ВЕСТА ТРАВЕЛ ООД е лицензиран Туроператор и Турагент с удостоверение за регистрация (Лиценз) за туроператорска дейност № РК-01-6762 и турагентска дейност № РК-01-6762.  
 
Екипа на фирмата ни е с дългогодишен опит в туристическия бранш. Амбицията ни е да разнообразим и допълним пъстрата палитра от туристически услуги и маршрути. Искаме да покажем на своите клиенти красотата на българските и световните природни забележителности, величието на историческите обекти, културните паметници и националните традиции. Предмет на дейност е и селският туризъм, с осигурени екзотични преживявания, свързани с местния бит и душевност. Не сме пропуснали и спа-туризма, нито празниците на големите храмови комплекси. Ще се погрижим и за приятното изкарване на вашата почивка - на море или в планината, в някои от най-популярните наши и чужди курорти.

Все още няма добавени коментари.