Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

КУРС ПО РАЗГОВОРЕН АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ОТ УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ!

Цена: 59.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 118.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 59.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за Курс по разговорен английски език - 36 учебни часа.
 
3. Необходимо и след закупуване на ваучера да се обадите и запишете на телефон  0887886704 или 0897813427, 02 465 03 26 - София Анева.
 
4. Начало на курса -03.09.2013г.
 
5. Място за провеждане на курса – гр.София, ул.Добрила 10, срещу сградата на Стоматологията на медицинска академия.
 
6. График за провеждане на часовете - вторник и четвъртък от 18:00 до 21:00ч. 
 
7. Валидност на ваучерите до 03.09.2013г.
 
8. При стартиране на курс и последващо неявяване на занятия, Учебен център Рая не възстановява сумата заплатена за обучението. Като обезщетение курсиста има право да се включи в друга група със същото ниво на обучение.

Адрес и контакт:

София, улица „Добрила“ 10

Телефон: 02 465 03 26
Мобилен: 0887 886 704
E-mail: ucraya@gmail.com

Работно време:
понеделник - петък:
08:00 - 21:00 часа
събота - неделя
8:00 - 18:00 часа
групово пазаруване- 50% отстъпка за 36 учебни часа Курс по разговорен английски език от Учебен център Рая София. групово пазаруване- 50% отстъпка за 36 учебни часа Курс по разговорен английски език от Учебен център Рая София.ПРЕОДОЛЕЙТЕ ЕЗИКОВИТЕ БАРИЕРИ !

Учебен център Рая предоставя възможност за развиване на говорните умения по английски на възрастни които са преминали курс на обучение минимум А2 Pre-Intermediate.
 
Офертата включва:
  • Курс по разговорен английски език - 36 учебни часа
Курсът включва:
  • Основна граматика: Сегашно просто време, Сегашно продължително време, Минало просто, Минало Продължително, Сегашно перфектно, Минало перфектно,  Изразяване на планове за бъдещето чрез “going to”.
  • Лексика: тематично обособена в следните групи: „Как да се представя и да дам лична информация ако е необходимо”, „Любими неща и хобита- какво харесвам и какво не”,„Моята страна и забележителностите в нея”, „Храни и как да си поръчам в ресторанта”,”Превозните средства и как да попитам за посока на движение”, „Как да си резервирам стая в хотел и как да се оплача ако има нередности„, „Болести и как да опише какво ме боли”,” Какви са плановете ми за бъдещето” и др.
  • Интервю за работа; писане на CV

Обучението е изцяло базирано на основата на интерактивни методи, мултимедийно обучение , ролеви игри и диалози. Цялото обучение се извършва на английски език. 

Бонуси : 
  • Всеки закупил ваучер от тази промоция получава 24 часа общо за целия курс на обучение безплатни по програмата “Hours of support”.
  • Всеки завършил обучение  при нас получава 30% намаление от следващ курс.
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg, клиентите желаещи да платят на място заплащат реалната цена на курса!

Категория: Курсове-Уроци

Град: София, Перник
бyтoн зa caйт

Информация за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ разполага с модерно обзаведени бази,  които позволяват използването на мултимедийни обучителни програми, съвременни интерактивни методи и актуални учебни системи на най-престижните издателства в света. Активната реч се насърчава още от първия час. Обучението е насочено към индивидуалните нужди на курсистите.
 
Вярваме, че съчетаването на професионално преподаване с разумни цени ще доведе до високи и качествени резултати. Преодолявайки езиковите пречки и бариери нашите курсисти ще придобият нужното самочувствие и ще ги превърнат в свои преимущества в живота.
 
Екипът ни, работи усилено воден от идеята, че доброто владеене на чужди езици дава възможност за по-добра реализацшя на хората както в бизнеса, така и в личния им живот.
 
"Ако спрем да си отдъхнем за малко, то вече сме изостанали много."  Ето защо ние не спираме да търсим и да се развиваме. 

Все още няма добавени коментари.