Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК - НИВО А1 ОТ УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ!

Цена: 179.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 359.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 180.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за Курс по английски език ниво A1 Elementary (72 учебни часа).
 
3.Необходимо и след закупуване на ваучера да се обадите и запишете на телефон  0887886704 или 0897813427, 02 465 03 26 - София Анева.
 
4. Начало на курса -02.09.2013г.
 
5. Място за провеждане на курса – гр.София, ул.Добрила 10, срещу сградата на Стоматологията на медицинска академия.
 
6. График за провеждане на часовете - понеделник и сряда от 18:00 до 21:00ч. 
 
7. Валидност на ваучерите до 02.09.2013г.
 
8. Учебниците се заплащат допълнително и цената им е 36лв. Учебна система ”Elevator”.
 
9. При стартиране на курс и последващо неявяване на занятия, Учебен център Рая не възстановява сумата заплатена за обучението. Като обезщетение курсиста има право да се включи в друга група със същото ниво на обучение.

Адрес и контакт:

София, улица „Добрила“ 10

Телефон: 02 465 03 26
Мобилен: 0887 886 704
E-mail: ucraya@gmail.com

Работно време:
понеделник - петък:
08:00 - 21:00 часа
събота - неделя
8:00 - 18:00 часа
групово пазаруване- 50% отстъпка за 72 учебни часа Курс по английски език ниво A1 Elementary от Учебен център Рая София. групово пазаруване- 50% отстъпка за 72 учебни часа Курс по английски език ниво A1 Elementary от Учебен център Рая София.НАЧАЛО НА ВАШИЯТ УСПЕХ С КАЧЕСТВЕНО И ЕФЕКТИВНО ОБУЧЕНИЕ ОТ УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ!

Не пропускайте шанса си да се възползвате от качествено и ефективно обучение. Имате възможността да се радвате на индивидуален подход и висококвалифицирани преподаватели. Вземете ключа за комуникация, който ще отключи нови възможности за развитие и ще гарантира бъдещия ви успех!
 
Ваучерът включва:
  • Курс по английски език ниво A1 Elementary (72 учебни часа).
Курса е подходящ както за възрастни, които  са изучавали езика, имащи нужда от освежаване на позабравени познания, така и за хора, които желаят да изучават английски език за пръв път.  
 
Бонуси : 
  • Всеки закупил ваучер от тази промоция получава 24 часа общо за целия курс на обучение безплатни по програмата “Hours of support”.
  • Всеки завършил обучение  при нас получава 30% намаление от следващ курс.
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg, клиентите желаещи да платят на място заплащат реалната цена на курса!

Категория: Курсове-Уроци

Град: София, Перник
бyтoн зa caйт

Информация за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ разполага с модерно обзаведени бази,  които позволяват използването на мултимедийни обучителни програми, съвременни интерактивни методи и актуални учебни системи на най-престижните издателства в света. Активната реч се насърчава още от първия час. Обучението е насочено към индивидуалните нужди на курсистите.
 
Вярваме, че съчетаването на професионално преподаване с разумни цени ще доведе до високи и качествени резултати. Преодолявайки езиковите пречки и бариери нашите курсисти ще придобият нужното самочувствие и ще ги превърнат в свои преимущества в живота.
 
Екипът ни, работи усилено воден от идеята, че доброто владеене на чужди езици дава възможност за по-добра реализацшя на хората както в бизнеса, така и в личния им живот.
 
" Ако спрем да си отдъхнем за малко, то вече сме изостанали много."  Ето защо ние не спираме да търсим и да се развиваме. 

Все още няма добавени коментари.