Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

КУПОН НА МАКС С НАЙ-ЯКИТЕ СРЪБСКИ ХИТОВЕ ОТ ПАРТИ НЕТ!

Цена: 2.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 6.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 3.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 91 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 

2. Един ваучер важи за 1бр.аудио диск с "Вечните сръбски хитове" или 1бр. диск със сръбски автохитове част 1 в MP3 формат или 2 диска "Най-доброто от Драгана Миркович" - според платения от Вас вариянт на офертата.
 
3. Валидност на ваучерите: 24.04. - 24.05.2013г.
 
4. Заявки за получаване на стоките на тел. 892 233 899.
 
5. Можете да получите закупените от вас стоки на място в офиса на фирмата с предварително уговаряне на час или чрез доставка с куриерска фирма Еконт за сметка на получателя.
 
6.Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение в офиса или изпращане на ваучера на e-mail: partynet@abv.bg при доставка с куриер.

Адрес и контакт:

София, булевард Тодор Александров бл.127Б

Мобилен: 0892 233 899
E-mail: partynet@abv.bg

Работно време:
Понеделник - Петък
от 10:30ч до 18:30 часа
групово пазаруване- 50% оригинален аудио диск с качествена сръбска музика от Парти Нет! групово пазаруване- 50% оригинален аудио диск с качествена сръбска музика от Парти Нет! групово пазаруване- 50% оригинален аудио диск с качествена сръбска музика от Парти Нет! групово пазаруване- 50% оригинален аудио диск с качествена сръбска музика от Парти Нет! групово пазаруване- 50% оригинален аудио диск с качествена сръбска музика от Парти Нет! групово пазаруване- 50% оригинален аудио диск с качествена сръбска музика от Парти Нет!ЗА ДОБРОТО ВИ НАСТРОЕНИЕ МНОГО И КАЧЕСТВЕНА МУЗИКА ОТ ПАРТИ НЕТ!

Всички знаем, че качествен купон без хубава сръбска музика не става! Наближават празници и за да бъдете винаги в добро настроение - на масата или зад волана Парти Нет подбра за специално за Вас много музика с перфекно качество и на неустоима цена! Купонясвайте на макс с любимите Ви изпълнители!

Офертата се предлага в следните варианти:

  • Вариант 1 - Аудио диск "Вечните сръбски хитове" - 1 бр. по избор от четирите части на промо цена от 2.99 лева

  • Вариант 2 - Два аудио диска в една опаковка "Най-доброто от Драгана Миркович" на промо цена от 7.00 лева

  • Вариант 3 - 1бр. аудио диск "Сръбски автохитове" - част 1 в MP3 формат на промо цена от 5.99 лева

​Направете подарък за себе си или на ваш приятел! 

Драгана, Весна, Цеца, Мирослав, Миле, Кеба и много други ще се погрижат за Вашето добро настроение!


Категория: Заведения ресторанти клубове

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Парти Нет

"Парти Нет" ООД е създадена през 2004 година с цел лицензираното разпространение на балканска музика в България, както и продуцирането на български изпълнители от всички жанрове. През годините в каталога на фирмата са издадени такива звезди като Цеца, Мирослав Илич, Драгана Миркович, Шабан Шаулич, Кеба, Синан Сакич, Неделко Баич - Бая, Тозовац, Осман Хаджич, ансамбъл "Южни ветар", Бобан Здравкович и много, много други. Издадените от компанията албуми са над 70 и обхващат много и различни жанрове. Гордост в българския каталог на фирмата е уникалната вокална формация "Бански старчета". Също така "Парти Нет" ООД е притежател и разпространител на правата на последните хитове на ДесиСлава, както и рок-група "Епизод".

Все още няма добавени коментари.