Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

КУПОН НА МАКС С ЛЮБИМИТЕ ТИ СРЪБСКИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ И ПАРТИ НЕТ!

Цена: 2.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 6.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 3.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 
 
2. Един ваучер важи за 1 бр. оригинален аудио диск с Вечните сръбски хитове - по избор от четирите части
 
3. Валидност на ваучерите: 12.09. - 12.10.2013г.
 
4. Заявки за получаване на стоките на тел. 892 233 899.
 
5. Можете да получите закупените от вас стоки на място в офиса на фирмата с предварително уговаряне на час или чрез доставка с куриерска фирма Еконт за сметка на получателя.
 
6. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение в офиса или изпращане на ваучера на e-mail: partynet@abv.bg при доставка с куриер.

Адрес и контакт:

София, булевард Тодор Александров бл.127Б

Мобилен: 0892 233 899
E-mail: partynet@abv.bg

Работно време:
Понеделник - Петък
от 10:30ч до 18:30 часа
групово пазаруване- 50% отстъпка за аудио диск в четири части с вечните сръбски хитове от Парти Нет София групово пазаруване- 50% отстъпка за аудио диск в четири части с вечните сръбски хитове от Парти Нет София групово пазаруване- 50% отстъпка за аудио диск в четири части с вечните сръбски хитове от Парти Нет София групово пазаруване- 50% отстъпка за аудио диск в четири части с вечните сръбски хитове от Парти Нет София групово пазаруване- 50% отстъпка за аудио диск в четири части с вечните сръбски хитове от Парти Нет София групово пазаруване- 50% отстъпка за аудио диск в четири части с вечните сръбски хитове от Парти Нет София групово пазаруване- 50% отстъпка за аудио диск в четири части с вечните сръбски хитове от Парти Нет София групово пазаруване- 50% отстъпка за аудио диск в четири части с вечните сръбски хитове от Парти Нет СофияВЕЧНИТЕ СРЪБСКИ ХИТОВЕ В ОРИГИНАЛНО CD НА ТОП ЦЕНА ОТ ПАРТИ НЕТ! 

Party Net и Gepi.bg ти предлагат сигурен купон с любимите ти сръбски изпълнители! Вечните сръбски хитове събрани в  CD от четири части! Сега е момента да попълниш колекцията си с оригиналнен аудио диск с перфектно качество на звука на топ цена! 
 
Направи си подарък или зарадвай близък приятел! Драгана, Весна, Цеца, Мирослав, Миле, Кеба и много други, ще се погрижат за Вашето добро настроение!
 
Офертата включва:
  • 1 бр. оригинален аудио диск с Вечните сръбски хитове - по избор от четирите части

​Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!


Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Парти Нет

"Парти Нет" ООД е създадена през 2004 година с цел лицензираното разпространение на балканска музика в България, както и продуцирането на български изпълнители от всички жанрове. През годините в каталога на фирмата са издадени такива звезди като Цеца, Мирослав Илич, Драгана Миркович, Шабан Шаулич, Кеба, Синан Сакич, Неделко Баич - Бая, Тозовац, Осман Хаджич, ансамбъл "Южни ветар", Бобан Здравкович и много, много други. Издадените от компанията албуми са над 70 и обхващат много и различни жанрове. Гордост в българския каталог на фирмата е уникалната вокална формация "Бански старчета". Също така "Парти Нет" ООД е притежател и разпространител на правата на последните хитове на ДесиСлава, както и рок-група "Епизод".

Все още няма добавени коментари.