Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

КРАЙ НА БОЛКАТА! ЛЕЧЕБНА ФИЗИОТЕРАПЕВТИЧНА ПРОЦЕДУРА СЪС SWiNGMED!

Цена: 14.90 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 50.00лв
Отстъпка: 70%
Спестяваш: 35.10лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 80 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за Физиотерапевтична процедура със SWiNGMED - продължителност около 30 минути .
 
3. Резервация на час на тел: 0888 40 30 11   
 
4. Един човек може да закупи до два ваучера.
 
5. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6. Отлагането на предварително резервиран час е възможно – 24 часа преди направената резервация, в противен случай ваучера се счита за използван.
 
7. Валидност на ваучерите 17.07 - 17.08.2013 г.
 
8. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, ул. "Околовръстен път" № 72, Хотелски комплекс "Царско село"

Мобилен: 0888 40 30 11
E-mail: swingmedbg@gmail.com
Уеб сайт: http://swingmed.bg/

Работно време:
Понеделник - Събота:
9.00 - 18.00 часа
групово пазаруване- 70% отстъпка за физиотерапевтична процедура с революционния уред SWiNGMED от "Физио Медикъл" ЕООД, София групово пазаруване- 70% отстъпка за физиотерапевтична процедура с революционния уред SWiNGMED от "Физио Медикъл" ЕООД, София групово пазаруване- 70% отстъпка за физиотерапевтична процедура с революционния уред SWiNGMED от "Физио Медикъл" ЕООД, СофияМЕДИЦИНСКА ИНОВАЦИЯ С 80% ЕФЕКТИВНОСТ ПРИ ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛЕСТИ И ОПЛАКВАНИЯ В ОБЛАСТТА НА ГРЪБНАЧНИЯ СТЪЛБ!

Болките в гърба са често срещан проблем, за които ние от "Физио Медикъл" ЕООД предлагаме ефективна терапия с революционния уред SWiNGMED. SWiNGMED е най-добрият уред към момента за лечение на болести и оплаквания в областта на гръбначния стълб и опорно-двигателния апарат, с доказана над 80% ефективност. В много случаи дори, SWiNGMED терапията може да бъде алтернативен метод на лечение на дисковата хирургия.
 
Офертата включва:
  • Физиотерапевтична процедура със SWiNGMED - продължителност около 30 минути
SWiNGMED е уред за динамично разтежение, който осигурява ефективно лечение на разнообразни проблеми в областта на гръбначния стълб и опорно-двигателния апарат. При него се използва тежестта на тялото, като уредът може да бъде настроен според индивидуалните нужди и предписания  на всеки отделен пациент. Лечението със "SWiNGMED" протича по лесен и удобен начин, като се понася много добре от пациентите и рискът от самата терапия е минимален. Лекуването чрез разтягане (екстензия) е дългогодишен доказан метод  в областта на физикалната терапия. При него периферните стави и гръбначният стълб  биват разтягани чрез механично изтегляне, което води до многократно подобрение на оплакванията.
 
Продължителност и честота на терапията:
Процедурата е с продължителност приблизително около 30 минути. В повечето случаи се провежда 2-3 пъти седмично. Средно са необходими  8 - 10 процедури. По време на терапията е предвидено използването на трептене с честота до 100 вибрации в минута. Процентът успеваемост е над 80 %, и според проучванията, ефектът в повечето случаи трае около няколко месеца, като в много от случаите нуждата от хирургична намеса е драстично забавена или отпада напълно.
 
Положителни ефекти от терапията:
  • Успокояване на болката
  • Релаксация на мускулатурата
  • Подобряване на подвижността
  • Подобряване при нарушения на съня
  • Рискът при провеждането на терапията е минимален
  • В много случаи нуждата от хирургична намеса е драстично забавена или отпада напълнo
Повече информация за областите на приложение и противопоказанията на процедурата можете да прочете на сайта на търговеца SWiNGMED.BG!
 
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!
 


Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Център за физиотерапия SWINGMED - "Физио Медикъл"ЕООД

Българо-Австрийско дружество "Физио Медикъл" ЕООД представя за първи път в България "SWiNGMED" - Медицинска иновация за лечение на болести и оплаквания в областта на гръбначния стълб.
 
Революционния уред с доказана над 80% ефективност е изключително популярен в редица Европейски държави като Aвстрия, Германия, Италия, Словения, Хърватска, Дания, Белгия, Испания, Франция, Швеция, Люксембург и пр.
 
Висококвалифицирани медицински специалисти ще Ви консултират и ще се погрижат за вашето здраве и комфорт.

Все още няма добавени коментари.