Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

KOSMODISK - НАЙ-ЕФЕКТИВНИЯ МЕТОД ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА БОЛКИ В ГЪРБА!

Цена: 30.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 129.00лв
Отстъпка: 77%
Спестяваш: 99.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Един ваучер важи за:  1 бр. Kosmodisk - масажор за гръбначен стълб.
 
3. Доставката с куриер е за сметка на клиента и се извършва в рамките на 2 до 7 раб. дни от изпращане на информацията на  e-mail: bultermo@dir.bg
 
4. Необходимо е да изпратите на имейла номера на ваучер, секретния му код, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка! 
 
5. Валидност на ваучерите 12.04.2013 - 12.05.2013 г.
 
6. Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
 
7. За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.

Адрес и контакт:

София

Мобилен: 0897 58 68 47
E-mail: bultermo@dir.bg

Работно време:
Понеделник - Петък
от 10:00 до 18:00 часа
групово пазаруване- 77% отстъпка за Kosmodisk - масажор за гръбначен стълб от Бултермо Груп, София групово пазаруване- 77% отстъпка за Kosmodisk - масажор за гръбначен стълб от Бултермо Груп, София групово пазаруване- 77% отстъпка за Kosmodisk - масажор за гръбначен стълб от Бултермо Груп, София групово пазаруване- 77% отстъпка за Kosmodisk - масажор за гръбначен стълб от Бултермо Груп, СофияЖИВОТ БЕЗ БОЛКАТА И С ПОВЕЧЕ ТОНУС ОТ BULTERMO GROUP!

Вече сте пробвали какво ли не – кремове, нагревки, хапчета, упражнения – но нищо не може да ви отърве трайно от болките в кръста? Подарете си живот без болка, изправете се гордо и поемете дълбоко въздух с Kosmodisk - масажор за гръбначен стълб!

Офертата включва:

  • 1 бр. Kosmodisk - масажор за гръбначен стълб

Kosmodisk е най-ефективния и безопасен метод за лечение на болки в гърба!

За над 20 години масажора за гръбначен стълб е помогнал и подобрил начина на живот на над 2 000 000 страдащи от болки в гърба хора по целия свят и е спечелил редица престижни награди. Уникалната му форма въздейства директно на тялото, без да използва химия, електричество, батерии или магнити. Конфигурацията на прешлените подкрепя гърба по цялата му дължина. Масажиращият ефект стимулира мускулите около гръбнака, а това предизвиква допълнително затопляне и улеснява кръвообращението успокоявайки мускулите и намалявайки напрежението. Подобен ефект имат акупунктурата, масажът и др.


Категория: Красота и Здраве

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за BULTERMO GROUP LTD

Bultermo group Ltd. е създадена през 2011 год. Фирмата е специализирана в доставката на стоки подходящи за подаръци. Нашите доставчици са европейски и азиятски производители. Наша грижа е подаръците за вашето семейство или приятели да стигнат максимално бързо до вас без посредници и на добра цена.

Все още няма добавени коментари.