Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Коледна оферта за практикум по английски или немски език!

Цена: 15.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 35.00лв
Отстъпка: 57%
Спестяваш: 20.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за: Неделен Практикум по английска или немска граматика и култура.
 
3.Необходимо и след закупуване на ваучера да се обадите и запишете на телефон  0887 886 704 или 0897 813 427, 02 465 03 26 - София Анева.
 
4. Дати за провеждане на практикума: 01.12.2013, 08.12.2013, 15.12.2013г.
 
5. Ваучера важи за една от посочените дати, ако клиента желае да посети повече от една дата, може да закупи повече от един ваучер.
 
6. Място за провеждане – гр.София, ул.Добрила 10, срещу сградата на Стоматологията на медицинска академия.
 
7. Начало на практикума за всяка от посочените дати : 10:00 ч .
 
8. Валидност на ваучера само за съответната дата.
 
9. При закупуване на ваучер и невъзможност за присъствие, клиентът може да използва ваучера за следваща дата при предварителна заявка на телефоните за контакт. 
 
10. Всички общи условия на Gepi.bg. 

Адрес и контакт:

София, улица „Добрила“ 10

Телефон: 02/ 465 03 26
Мобилен: 0887 886 704, 0897 813 427
E-mail: ucraya@gmail.com

Работно време:
понеделник - петък:
08:00 - 21:00 часа
събота - неделя
8:00 - 18:00 часа
групово пазаруване- 57% отстъпка за Неделен Практикум по английска или немска граматика и култура от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 57% отстъпка за Неделен Практикум по английска или немска граматика и култура от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 57% отстъпка за Неделен Практикум по английска или немска граматика и култура от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 57% отстъпка за Неделен Практикум по английска или немска граматика и култура от Учебен център Рая, София.Неделен практикум по английска или немска граматика и култура от Учебен Център Рая!

Ако разполагате с ограничено време и вече сте посещавали курсове по английски език или немски език, но все още имате неизяснени теми по граматика, то заповядайте в Учебен Център Рая на организирания от нас практикум. По време на Практикума ще се дискутират теми свързани с Коледно-Новогодишните празници и чрез междукултурните връзки, граматични единици от английска/немска граматика, най-често затрудняващи обучаваните.  Практикума е насочен към развиване на умения за правилната употреба на съответната граматична единица в дискусии, диалози, презентации , множество други езикови ситуации. 
  • Практикумът  ще обогати езиковата Ви култура и опит, ще Ви даде увереност, че общувате правилно и използвате езика компетентно. 
  • Всеки от практикантите ще до усъвършенства уменията си да изразява собствено мнение и опит, да говори пред аудитория на английски език/ немски език.
  • На разположение на практикантите е безплатен Wi-Fi. 
За да вземете участие в Практикума е необходимо да сте завършили минимум ниво А2.
 
Ваучерът включва:
  • Неделен Практикум по английска или немска граматика и култура. (времетраене 80 минути)
Дати за провеждане на практикума:
  • 01.12.2013, 08.12.2013, 15.12.2013 г.
Ваучера важи за една от посочените дати, ако клиента желае да посети повече от една дата, може да закупи повече от един ваучер.
 
Бонуси : 
Всеки клиент закупил ваучер по офертата ползва 30% отстъпка от цената на следващ курс и 10% отстъпка от всички други услуги предлагани в офисите на Учебен Център Рая.
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Курсове-Уроци

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ разполага с модерно обзаведени бази,  които позволяват използването на мултимедийни обучителни програми, съвременни интерактивни методи и актуални учебни системи на най-престижните издателства в света. Активната реч се насърчава още от първия час. Обучението е насочено към индивидуалните нужди на курсистите.
 
Вярваме, че съчетаването на професионално преподаване с разумни цени ще доведе до високи и качествени резултати. Преодолявайки езиковите пречки и бариери нашите курсисти ще придобият нужното самочувствие и ще ги превърнат в свои преимущества в живота.
 
Екипът ни, работи усилено воден от идеята, че доброто владеене на чужди езици дава възможност за по-добра реализацшя на хората както в бизнеса, така и в личния им живот.
 
" Ако спрем да си отдъхнем за малко, то вече сме изостанали много."  Ето защо ние не спираме да търсим и да се развиваме. 

Все още няма добавени коментари.