Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

КАЖЕТЕ СБОГОМ НА АКНЕТО С АНТИ-АКНЕ ТЕРАПИЯ НА ЛИЦЕ!

Цена: 8.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 25.00лв
Отстъпка: 68%
Спестяваш: 17.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 90 ваучера

Условия за ползване:

1.  След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 

2. Един ваучер важи за: Анти-акне терапия на лице с включена ампула против мастна секреция или Пакет от 10 процедури, според платения вариант на офертата.
 
3. Резервация на час - 3 дни предварително на тел: 0879 131 945.    
 
4.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
7.  Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица.
 
8.  Срок за предявяване на ваучерите: 24.05.2013 - 24.06.2013г.
 
9. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, ж.к. Хиподрума, площад Ручей ул. Григор Начевич 11 (вход от към ул. Церова гора)

Мобилен: 0879 131 945
Уеб сайт: http://pixystudio.tk

Работно време:
Всеки ден:
10:00 - 20:00 часа
Групово пазаруване- 68% отстъпка за Анти-акне терапия на лице с включена ампула против мастна секреция от Пикси Спа Център София Групово пазаруване- 68% отстъпка за Анти-акне терапия на лице с включена ампула против мастна секреция от Пикси Спа Център СофияЧИСТА И СВЕЖА КОЖА ЗА ЛИЦЕТО ВИ ОТ PIXY SPA CENTER!

Акнето е сред най-разпространените кожни заболявания и както при подрастващите, така и при много възрастни. Лъщяшата кожа, широките пори и гнойните пъпки са неприятен козметичен и здравословен проблем. Около 80% от всички хора на възраст между 11 и 30 г. имат една или друга проява на акне. Дори на 40-50 г. акнето продължава да е проблем при някои хора.
 
Анти-акне терапията спомага за стягането на разширените пори, предотвратява образуването на комедони, отстранява излишната мазнина от повърхността на кожата и регулира работата на мастните жлези.
 
Офертата се предлага в следните варианти:
  • Вариант 1 - Анти-акне терапия на лице с включена ампула против мастна секреция на промо цена от 8.00 лева
  • Вариант 2 - Пакет от 10 процедури Анти-акне терапия на лице с включена ампула против мастна секреция на промо цена от 60.00 лева

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за PIXY SPA CENTER

Pixy SPA studio предлага на своите клиенти уникални терапии за лице и тяло, които са ритуали на красотата. В Studio Pixy SPA ще имате уникалната възможност да съчетаете полезното с приятното. По време на процедурите за лице и тяло, ще попаднете сред непопвторима атмосфера от аромати, свещи, музика и още нещо. Натрупаният опит и високото качество на използваните препарати ни позволяват да гарантираме високо качество на услугите.

Все още няма добавени коментари.