Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Изследване на 160 здравни показатели с Биоскенер!

Цена: 9.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 80.00лв
Отстъпка: 89%
Спестяваш: 71.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 
 
2. Един ваучер важи за Изследване с Биоскенер + Коментар на резултатите и препоръки от сертифициран експерт;
 
3. Необходимо е предварително записване на час на тел: 0876 94 36 46 ;
 
4. Валидност на ваучера 28.02.2014 г.
 
5. Едно лице може да закупи до 10 броя ваучери
 
6. Задължително преди изследването, трябва да отстраните от себе си всички метални предмети; 
 
7. Не пийте алкохол или кафе; 
 
8. Изследването трябва да се провежда на полупразен стомах; 
 
9. Хора с пейсмейкъри не трябва да се подлагат на изследване;
 
10. Задължително носете разпечатан ваучер при посещение;
 
11.При неявяване в записания час ваучерът се счита за използван;
 
12. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, ж.к. Красно село, улица „Хубча“ 4

Мобилен: 0876 94 36 46
E-mail: office_stiksbg@mail.bg
Уеб сайт: http://stiks-bg.com

Работно време:
Понеделник - Петък:
8:00 - 19:00 часа
Събота: 8:00 - 16:00 часа
групово пазаруване- 89% отстъпка за квантова диагностика на организма с биоскенер от Стикс Силвър, София групово пазаруване- 89% отстъпка за квантова диагностика на организма с биоскенер от Стикс Силвър, СофияРазберете здрави ли сте! Подарете си здраве с квантова диогностика на организма от Стикс Силвър

Биоскенерът е високотехнологичено устройство, продукт на интергация между медицина, био-информатика, електро-инженерство и други съвременни науки. Той анализира здравословното състояние на човека, константира основни проблеми и дава препоръки за превенция, използвайки като теоретична база квантовата медицина и прилагайки напредналите електронни технологии за отчитане на слабото магнитно поле, излъчвано от човешкото тяло.
 
Квантовата диагностика с Биоскенер е индивидуален справочник на здравето, който дава пълни изследвания на организма. Тя е неинванзивен, лесен, удобен, бърз и икономичен метод на изследване. С развитието на науката, той ще има все по-широко приложение и все по-голям принос за човешкото здраве.
 
Ваучерът включва:
  • Изследване с Биоскенер;
  • Коментар на резултатите и препоръки от сертифициран експерт;
Квантовият магнитен анализатор е нов инструмент за анализ на човешкия организъм. Слаби магнитни честоти от  човешкото тяло се събират от магнитния сензор, и след усилване от апарата чрез вградения микро-процесор се анализират. Данните се сравняват със стандартни резонанси от квантовия спектър на заболяванията, както и с други показатели включени в апарата, за да се прецени дали честотите на сигналите са нередовни. За тази цел се използва  подхода „Фурие”. Въз основа на този метод,  могат да бъдат направени анализ и преценка на здравословното състояние и на основни проблеми в организма. 
 
Методът на Квантовият  Магнитен анализ е нова, бърза, точна и неинвазивна спектрална методика за изследване и е особено подходящ за сравнение на лечебния ефект на лекарства и продукти за здравето.
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за СТИКС СИЛВЪР 2 ЕООД

СТИКС СИЛВЪР е млада компания създадена през 2010 г., чиято мисия е да предлага продукти с главна цел  да помагат на хората да се грижат за тяхното здраве. Продуктите, предлагани от СТИКС СИЛВЪР се внасят от няколко страни и всички те са сертифицирани за продажба в Европейския съюз.

Все още няма добавени коментари.