Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Изберете красиво колие Кръст от Bijouglory.com!

Цена: 13.50 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 27.00лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 13.50лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за 1 бр. Стоманено колие КРЪСТ по избор.
 
3. Валидност на ваучера 31.01.2014г.
 
4. Един човек може да закупи повече от един ваучер. 
 
5. След закупване на ваучер, моля изпратете ваучера или номера му и сектретния му код ,както и номера на избраното от Вас бижу, заедно с Вашето име, телефон за контакт и адрес за доставка на мейл bijou.glory@gmail.com, за да направите своята заявка за получаване.
 
6. Закупеното от Вас бижу може да получите чрез доставка с куриерска фирма ЕКОНТ - цена на доставка до офис на фирмата - 3,36 лв., до посочен от клиента адрес 4,50 лв.
 
7. Срок на доставката до 48 часа след закупуването на ваучера и отчитането му в системата на сайта.
 
8. Доставката не е включена в цената и се заплаща от клиента при получаване на продукта!
 
9. След изтичане на срока на валидност на ваучерите, в срок от 7 дни можете да получите платения от Вас продукт, като доплатите до реалната му цена!
 
10. Телефон за допълнителна информация 0879 10 18 11
 
11. Всички общи условия на Gepi.bg

Адрес и контакт:

Варна

Мобилен: 0879 10 18 11
E-mail: bijou.glory@gmail.com
Уеб сайт: http://www.bijouglory.com/

Работно време:
10:00 - 20:00 часа
групово пазаруване- 50% отстъпка за Стоманено колие КРЪСТ по избор, изработено от медицинска полирана стомана и  кристали. от онлайн магазин Bijouglory.com групово пазаруване- 50% отстъпка за Стоманено колие КРЪСТ по избор, изработено от медицинска полирана стомана и  кристали. от онлайн магазин Bijouglory.com групово пазаруване- 50% отстъпка за Стоманено колие КРЪСТ по избор, изработено от медицинска полирана стомана и  кристали. от онлайн магазин Bijouglory.com групово пазаруване- 50% отстъпка за Стоманено колие КРЪСТ по избор, изработено от медицинска полирана стомана и  кристали. от онлайн магазин Bijouglory.com групово пазаруване- 50% отстъпка за Стоманено колие КРЪСТ по избор, изработено от медицинска полирана стомана и  кристали. от онлайн магазин Bijouglory.com групово пазаруване- 50% отстъпка за Стоманено колие КРЪСТ по избор, изработено от медицинска полирана стомана и  кристали. от онлайн магазин Bijouglory.com групово пазаруване- 50% отстъпка за Стоманено колие КРЪСТ по избор, изработено от медицинска полирана стомана и  кристали. от онлайн магазин Bijouglory.comПодарете вяра и надежда на любимите Ви хора!

Знаете ли че Кръста е наричан знак на знаците! Той е олицетворение на света в неговата цялост. Идентифицира се с човешката история, пресъздава сътворението на света и притежава космически смисъл. Двете кръстосани линии на кръста още от праисторическо време са били религиозен символ, предпазващ знак в почти всички световни култури. Знаково Кръста фокусира идеята за сакралния център, от който тръгват 4-те световни посоки – изток, запад, север, юг и служи за основа на всички символи за ориентация.  Северната страна на кръста се приема, че символизира северния вятър — най-мощният, всепобеждаващият, но и главата, интелекта. Южната страна означава южния вятър — огън и чувство, но и топене и изгаряне. Източната страна представя източния вятър, сърцето — изворът на любовта и живота. Западният край символизира мекия западен вятър, идващ от страната на духовете, диханието на смъртта.
 
За алхимиците кръстът е бил символ на четирите елемента: въздух, земя, вода и огън. За нас обаче, преди всичко Кръстът е символ на Христос, Неговото разпятие и слава, и по този начин — символ на християнската вяра.
 
Онлайн магазин Bijouglory.com има удоволствието да Ви представи серия от седем красиви колиета КРЪСТОВЕ изработени от медицинска полирана стомана и кристали. Стоманата е най-висок клас 316 L. Тя не променя цвета си при мокрене и не предизвиква алергии. Когато се полира стоманата става един от най - красивите и същевременно от най - непретенциозните ценни метали. Благодарение на своята устойчивост стоманата е с трудно наранима външна повърхност. Бижутата от стомана са пододяши както за Вашето ежедневие, така и за официални поводи.
 
Офертата включва:
 • Стоманено колие КРЪСТ по избор, изработено от медицинска полирана стомана и кристали.
Внимание! Изберете желаното от Вас колие по номера на снимката и изпратете номера в имейла, с който ще направите Вашата заявка за доставка!
 
Детайли на продукта:
 • Дължина на синджира 60 см.
 • Размер на кръстовете:
 1. № - sk-16 - дължина 5 см. ширина 2.8 см.
 2. № - sk-17 - дължина 5 см. ширина 2.8 см.
 3. № - sk-18 - дължина 5.6 см. ширина 4 см.
 4. № - sk-31 - дължина 5 см. ширина 3.2 см.
 5. № - sk-33 - дължина 5 см. ширина 3.5 см.
 6. № - sk-35 - дължина 4 см. ширина 2.2 см.
 7. № - sk-38 - дължина 6,5см. ширина 4.5 см.
Към всеки продукт получавате БЕЗПЛАТЕН СЕРТИФИКАТ гарантиращ произхода и качеството на изделието!
 
БОНУС!
Всеки клиент закупил ваучер, получава БОНУС - отстъпка ОТ 20 % за следваща покупка от онлайн магазин: www.bijouglory.com, валидна за всички продукти!
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за BIJOUGLORY.COM - Емпор Груп ООД

Емпор Груп ООД е директен вносител на бижута. Висококачественните ни изделия се предлагат на Българските ни и Европейски клиенти с търговското име BIJOU GLORY. Разполагаме с наличности от няколко стотин модела като  ежеседмично убогатяваме колекциите си.
 
Освен на топ цени  залагаме и на топ качество. Гарантираме,че 99% от моделите,които презентираме ги има в наличност само в онлайн магазин: www.bijouglory.com
 
Всички бижута предлагани от нас са по своему уникални. Стремим се да подбираме своите колекции, така че Вие да изпитвате максимално задоволство и конфорт ги носите. Благодарение на младия и амбициозен екип с който работи BIJOU GLORY ние успяваме да задоволим и най-претенциозните ни клиенти.
 
Когато правите покупка  от нас то ние Ви даваме гаранция за качество, цена и неповторимост.

Все още няма добавени коментари.