Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Йонна детоксикация на организма и инфрачервена терапия!

Цена: 9.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 35.00лв
Отстъпка: 71%
Спестяваш: 25.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 
 
2. Един ваучер важи за: Йонна детоксикация на организма + инфрачервена терапия за болки в кръста и гъба.
 
3. Необходима е резервация на час на тел: 0879 103 128;
 
4. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи;
 
5. Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи;
 
6. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
7. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение на центъра.
 
8. Срок за предявяване на ваучерите: до 30.04.2015 г.
 
9. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, ж.к.Света Троица, булевард „Тодор Александров“, бл. 127Б

Мобилен: 0879 103 128
E-mail: office@milanobeauty-bg.com
Уеб сайт: http://milanobeauty-bg.com/

Работно време:
Всеки ден:
10.30 - 21.00 часа
Пречистете се от токсините с йонна детоксикация и облекчете болката в кръста и гърба с инфрачервена терапия Пречистете се от токсините с йонна детоксикация и облекчете болката в кръста и гърба с инфрачервена терапияДве процедури с лечебен и терапевтичен ефект от Център за красота Милано!

Съвременния начин на живот е източник на голямо количество токсини, които ежедневно се приемат и натрупват в човешкото тяло. Токсините се приемат чрез храната, въздуха и водата за пиене, както и са резултат от метаболизма в човешкото тяло. От друга страна стреса, на който ежедневно сме подложени и обездвижването влияят негативно върху човешкия организъм и водят до редица заболявания. Център за красота Милано Ви предлага две процедури с лечебен и терапевтичен ефект, които ще подсилят имунната Ви система и ще подобрят общия Ви тонус.
 
Офертата включва:
  • Йонна детоксикация на организма + инфрачервена терапия за болки в кръста и гърба за 9.99 лв.

Продължителност на процедурите : 30 мин.

Пречистете се с една бърза и приятна процедура, която лесно и без тежки гладувания ще прочисти клетките на Вашето тяло от токсините. Йонната детоксикация е метод, който представлява водна баня на стъпалата във вана-детоксикатор, в която водата се йонизира посредством електроди. Методът използва стъпалата на човека, защото там са разположени около 2000 пори, през които организмът извършва и естествената си детоксикация чрез изпотяване. Проникналите в човешкия организъм отрицателни йони възстановяват нормалния електрически потенциал на клетките и стимулират отделяне на натрупаните в клетките токсини, в резултат на което се възстановява способността на клетките да функционират и да се "самоочистват" нормално. Възстановява се нормалната работа на органите, нормализира се стойността на РН. Отделените принудително токсини се събират в съда с вода, където се провежда йонизацията. Разберете повече за метода на йонната детоксикация.
 
Инфрачервената терапия се осъществява посредством колан с бамбукови въглени. Бамбуковият въглен има свойството да пречиства въздуха и водата, и да поглъща влагата от въздуха. В същото време излъчва инфрачервени лъчи, отрицателни йони и абсорбира електромагнитните вълни. Коланът затопля тялото, облекчава мускулните и ставните болки, подобрява клетъчните функции и засилва кръвообращението. Той спомага лекуването на нараняване на меките тъкани, увеличава потенциала на колагенната тъкан, лекува отоци и подпомага оздравяването на възпалителни огнища. Инфрачервената терапия ползва инфрачервена светлина, която е под видимия червен цвят в слънчевия спектър. Независимо, че дължината на вълната на инфрачервената светлина е прекалено голяма и остава невидима за човешките очи, ние можем да я усетим като нежна топлина, която прониква в кожата ни до 9 см дълбочина.
 
Пълния курс от процедури е 10 - 14 броя според индивидуалните нужди. Препоръчва се да се правят около 2 процедури седмично. След завършване на курса е необходимо да се направи почивка около 14 дни, след което курса може да бъде повторен.
 

Реклама

 


Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Център за красота Милано

В Център за красота Милано ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметиката, фризьорството и маникюра.
 
Можете да се възползвате от широка гама услуги - фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, колa маска, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.
 
Центърът разполага с най-модерната професионална апаратура за кавитация и лимфодренажен масаж, както и последно поколение апарат за фотоепилация и фототерапия чрез PTF технология. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, като отстранява болката и опасностите.
 
В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano,  CHI, Orly, Glory.
 
Доверете се на професионализма!

Все още няма добавени коментари.