Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Интелигентна детска играчка! 3D соларен пъзел от 4 фигури!

Цена: 25.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 34.50лв
Отстъпка: 25%
Спестяваш: 8.51лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 3 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за: 1бр. Играчки за сглобяване с моторче и соларен панел - 4 в 1
 
3. След закупване на ваучер, моля изпратете номера и секретния код на Вашия ваучер, заедно с трите Ви имена, телефон за връзка и адрес за доставка на мейл shop@gepi.bg.  
 
4. Доставката се извършва с куриер за сметка на клиента.
 
5. Възможно е да закупите играчката без ваучер с наложен платеж.
 
6. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София

Мобилен: 0877744317
E-mail: shop@gepi.bg
Уеб сайт: http://gepi.bg/

Работно време:
Понеделник - Петък
10:30 - 18:30 ч.
Детска играчка за развитие способностите на детето Детска играчка за развитие способностите на детето Детска играчка за развитие способностите на детето Детска играчка за развитие способностите на детето Детска играчка за развитие способностите на детето Детска играчка за развитие способностите на детето Детска играчка за развитие способностите на детето Детска играчка за развитие способностите на дететоСтрахотна играчка, която ще развие уменията на Вашето дете!

Изключително забавна детска играчка, която ще откъсне детето ви от компютъра, таблета и смартфона, като ще развие неговото логическо и техническо мислене и едновременно с това ще го забавлява часове наред! 3D пъзела включва 4 фигури, които трябва да бъдат сглобени : динозавър, робот, пробивна машина и насекомо. Към фигурите се монтира соларен панел чрез, който те се движат, когато са изложени на слънчева светлина. Възобновяемите източници на енергия са бъдещето ето защо тази играчка е перфектен начин да възпитате Вашето дете в опазване на околната среда, както и да развиете интересите му към зелените технологии. 

Игра и гарантирано забавление, не само за малчуганите но и за мама и татко!
 
Офертата включва:
 
Играчки за сглобяване с моторче и соларен панел - 4 в 1
 
Играчката е подходяща за деца над 8 години!
 
Играчките се задвижват чрез соларен панел, който преобразува слънчевата енергия в електрическа и не се нуждаят от допълнителни батерии!

Категория: За детето

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Gepi.bg

Пазарувай с удоволствие!

Все още няма добавени коментари.