Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Inscento POWDER - дезодорант на прах с освежаващ аромат на кафе!

Цена: 8.70 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 17.40лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 8.70лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер включва: Inscento POWDER е дезодорант на прах с лек и освежаващ аромат на кафе - 1 бр.
 
3. Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
 
4. Валидност на ваучерите - 30.12.2013г.
 
5. Начин на поръчка: Изпратете двете си имена, телефон за връзка и адрес за доставка на inscento DEO, както и номера и секретния код на платения ваучер на e-mail: info@inscento.com или inscento@gmail.com.
 
6. Срок на доставката: следващия работен ден след изпращане на данните на e-mail. 
 
7. Доставката е за сметка на купувача! Цени на доставката (за цялата страна): до офис на „Еконт“: 5.25 лв.; до точен адрес: 6.62 лв.
 
8. Всички общи условия на Gepi.bg. 

Адрес и контакт:

Мобилен: 0883 49 19 02
E-mail: info@inscento.com
Уеб сайт: http://www.inscento.com/

Работно време:
9:00 - 18:00 часа
групово пазаруване- 50% отстъпка за Inscento POWDER - дезодорант на прах с лек и освежаващ аромат на кафе от Inscento групово пазаруване- 50% отстъпка за Inscento POWDER - дезодорант на прах с лек и освежаващ аромат на кафе от InscentoРазличният дезодорант! Здравословен и безалтернативен начин за премахване на неприятната миризма и регулиране на изпотяването!

Направете практичен и същевременно уникален подарък за предстоящите празници на себе си или на Ваш близък с Incento!
 
Inscento POWDER е дезодорант на прах с лек и освежаващ ароматна кафе, който регулира изпотяването и премахва изцяло неприятната телесна миризма. Той е базиран на органични и немодифицирани натурални съставки, като неговото действиеследва естествените процеси на тялото и му помага в борбата с бактериите. В състава му отсъстват лабораторно създадени примеси, които са вредни за здравето.
 
Ваучера важи за:
 • Inscento POWDER - дезодорант на прах с лек и освежаващ аромат на кафе - 1 бр.
Предимството на Inscento POWDER се крие в прахообразната му формула. Изтръскайте малко количество от пудрата в дланта си и го разнесете в зоната, където искате да премахнете неприятната телесна миризма и да ограничите изпотяването. Може да го нанесете дори и директно в обувките си. Липсата на директен контакт между опаковката и кожата го прави удобен за използване от цялото семейство.
 
Изцяло натуралните съставки на inscento POWDER имат антибактериално, противогъбично и антиоксидантно действие, благодарение на което регулират pH на кожата, естествено потискат образуването на бактериите, причиняващи миризма, и позволяват на кожата да диша, без да запушват порите.
 
Предимства на Inscento POWDER:
 • премахва неприятната миризма и регулира изпотяването, без да вреди на здравето
 • не запушва порите и позволява на кожата да диша
 • без алкохол, химикали и алуминиеви соли, които вредят на здравето
 • икономична опаковка и удобство при едновременно използване от няколко души
 • дълготрайно чувство на свежест, чистота и комфорт
 • лек и освежаващ аромат на кафе
Състав на Inscento POWDER (изцяло натурален):
 • сода бикарбонат
 • хималайска розова сол
 • царевично нишесте
 • био кафе на зърна от сорт „Арабика“
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за INSCENTO - Тинотех ЕООД

Inscento е иновация в грижата за здравето и поддържането на личната хигиена. За направата на продуктите ние разчитаме единствено на органични и немодифицирани съставки, които имат антибактериално, противогъбично и антиоксидантно действие. Затова и inscento получи заслужен сертификат за качество, важащ в цял свят.
 
Продуктите от марката Inscento са създадени с цел да се предложи натурална и качествена алтернатива на лабораторно създадените продукти. За разлика от масовите продукти на пазара, чиито производители твърдят, че са с естествени съставки, ние гарантираме, че в състава на inscento има единствено натурални продукти и липсват изкуствено създадени елементи, които са сериозно вредят за здравето.
 
Фирмата е основана в България и произвежда в GMP сертифицирана лаборатория, като до скоро пазарът беше насочен предимно в чужбина. Сега вече и българските привърженици на здравословния начин на живот могат да се докоснат до силата на природата чрез Inscento и то на специална промоционална цена.

Все още няма добавени коментари.