Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ИЗЛЕКУВАЙТЕ БОЛКАТА С ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ НА ЦЯЛО ТЯЛО!

Цена: 11.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 35.00лв
Отстъпка: 66%
Спестяваш: 23.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.  След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Ваучера важи за Лечебен масаж на цяло тяло - продължителност 60 минути.
 
3. Резервация на час на тел: 0883 603 080.
 
4. Записването на час става максимум 5 дни преди изтичане на срока на валидност на ваучера.   
 
5.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно, 24 часа преди направената резервация. В противен случай ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
7.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
8.  Срок за предявяване на ваучерите: 10.08.2013 - 10.09.2013г.
 
9. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, кв. Лозенец, ул. Милин камък 32

Мобилен: 0883 603 080

Работно време:
Понеделник - Неделя:
10:00 - 21:00 часа
групово пазаруване- 66% отстъпка за лечебен масаж на цяло тяло от от Медицински център Лозенец Мед, София групово пазаруване- 66% отстъпка за лечебен масаж на цяло тяло от от Медицински център Лозенец Мед, София групово пазаруване- 66% отстъпка за лечебен масаж на цяло тяло от от Медицински център Лозенец Мед, СофияОТЪРВЕТЕ СЕ ОТ СХВАЩАНИЯТА И ПОДОБРЕТЕ ТОНУСА СИ В МЦ "ЛОЗЕНЕЦ МЕД"!

Масажът е пасивен метод на Кинезитерапията, който още от дълбока древност се прилага с лечебна цел. Лечебният масаж използва различни похвати, чрез които предизвиква в организма на човека редица промени за благоприятно повлияване на болестния процес и нормализиране на болестно променените функции на организма.Той се прилага чрез индивидуален подход спрямо конкретните проблеми на всеки един клиент.
 
Офертата включва:
  • Лечебен масаж на цяло тяло - продължителност 60 минути
Лечебните масажи, извършвани от специалист, се отразяват изключително благоприятно на общото състояние на организма. Благодарение на точно планирания и професионално извършен лечебен масаж може да бъде премахнато усещането за болка, да се постигне повишен тонус на тялото, да се почуваства прилив на енергия и намаляване на стреса от ежедневието.
 
Забележка: Масажа може да бъде прилаган профилактично и с цел лечение на конкретен здравословен проблем. Във втория случай - курса на лечение включва минимум 5 масажа!
 
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за МЦ Лозенец Мед - „Медитас“ ЕООД

В Медицински център Лозенец Мед ще получите професионални масажи извършвани от дипломирани магистри по кинезитерапия. С всеки масаж получавате и безплатна консултация и съвети как да те отървете от нежеланата болка в опорнодвигателния апарат. Подарете си здраве! Ние Ви гарантираме високо качество на предлаганиге услуги и пълна релаксация на тялото и душата в приятна обстановка с подходяща музика.

Все още няма добавени коментари.