Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

40 МИНУТЕН РЕЛАКСИРАЩ МАСАЖ + ИЗГОТВЯНЕ НА НУМЕРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА!

Цена: 55.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 75.00лв
Отстъпка: 27%
Спестяваш: 20.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Ваучера важи за Релаксиращ масаж + Нумерологична прогноза (отговор на поставен един въпрос). 
 
3. Клиентът дава личните си данни (ако е необходимо, и данните на други лица) за номерологична прогноза по зададен един въпрос, който го интересува. Това може да бъде: здраве, семейни отношения, пътуване, нов договор, партньорство, брак, определяне дата на дадено събитие, избор на име за новородено, операция, номер на кола за безаварийност и т.н. 
 
4. Резервация на час само в делнични дни- на тел: 0899 354 979 – Анелия Велинова (нумеролог); 0898 506 204 – Владислав Кацарски (масажист)
 
5. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6. Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
7. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 
8. Валидност на ваучерите - 31.12.2013 г.
 
9. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.
 
10. Хора със специфични заболявания е необходимо да носят медицински изследвания и заключения.
 
11. Всички общи условия на Gepi.bg 

Адрес и контакт:

София, кв. „Борово”, ул. „Ястребец” 11

Мобилен: 0899 354 979, 0898 506 204

Работно време:
понеделник, сряда и петък:
13.30 – 17.30 часа
вторник и четвъртък:
9.00 – 13.00 часа
групово пазаруване- 27% отстъпка за изготвяне на нумерологична прогноза + 40 минутен реаксиращ масаж от Анелия   Велинова, Владислав Кацарски - МЦ КЛИМАТ, София групово пазаруване- 27% отстъпка за изготвяне на нумерологична прогноза + 40 минутен реаксиращ масаж от Анелия   Велинова, Владислав Кацарски - МЦ КЛИМАТ, София групово пазаруване- 27% отстъпка за изготвяне на нумерологична прогноза + 40 минутен реаксиращ масаж от Анелия   Велинова, Владислав Кацарски - МЦ КЛИМАТ, София групово пазаруване- 27% отстъпка за изготвяне на нумерологична прогноза + 40 минутен реаксиращ масаж от Анелия   Велинова, Владислав Кацарски - МЦ КЛИМАТ, СофияДВЕ В ЕДНО ЗА РЕЛАКС НА ТЯЛОТО И ДУХА!

Вземете магическата сила на числата във ваши ръце, докато тялото Ви релаксира в ръцете на опитен масажист! Релаксирайте и се освободете от натрупалото се напрежение! Подарете си здраве с 40 минутен релаксиращ масаж и разберете отговора на всичко, което Ви интересува от изготвената за Вас нумерологична прогноза!
 
Офертата включва: 
  • Нумерологична прогноза -  отговор на поставен един въпрос, който вълнува клиента. 
  • 40 минутен релаксиращ масаж.
Релаксиращия масаж е подходяш при умора, физическо и психическо претоварване. Той успокоява и тонизира мускулите, подпомага движението на кръвта, стимулира лимфния поток и прави съединителната тъкан на ставите по-еластична. Укрепва общото физическо състояние.
 
Нумерологията е един своеобразен ключ към разбирането на миналото, настоящето и бъдещето. Тя е наука за числата, която води началото си от древногръцкия мислител и философ Питагор. Нумерологията изследва съответствията между числата и принципите, върху които е построен света, закономерностите които го движат и проекцията на числата в живота на хората. Тя може да ни помогне да откриваме закономерностите в нашия живот и да ги използваме правилно. Чрез анализ на числата от рождената дата може да добием важна информация за характера, съдбата, добрите и лошите периоди в нашия живот. 
 
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!

Категория: Услуги

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Анелия Велинова, Владислав Кацарски - МЦ КАЛИМАТ

МЗ „Калимат” -  кабинет по лечебна рехабилитация, ерготерапия и масаж: спортен масаж, козметични процедури, за извличане на токсини, с парафин, мед, магнезий, за сваляне на напрежение, антицелулитен масаж, на лице – козметичен масаж.

Все още няма добавени коментари.