Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Хит цена! Лечебен масаж на гръб с биомасла за 5.99 лева!

Цена: 5.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 25.00лв
Отстъпка: 76%
Спестяваш: 19.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.  След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Ваучера важи за  Лечебен масаж на гръб с биомасла.
 
3. Резервация на час на тел: 0884 455 680.
   
4.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. 
 
6.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери.
 
7.  Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.
 
8.  Срок за предявяване на ваучерите: 31.08.2014г.
 
9. Всички общи условия на Gepi.bg

Адрес и контакт:

София, улица „Стрешер“ 7, партер

Мобилен: 0884 455 680

Работно време:
Работно време
Понеделник - Неделя:
9:00 - 21:00 часа
Отървете се от болката и схващанията в гърба и врата Отървете се от болката и схващанията в гърба и врата Отървете се от болката и схващанията в гърба и вратаОт златните ръце на Салон The Golden Hands - лечебен масаж на гръб с биомасла! Само сега на супер цена от 5.99 лева! 

Масажът е пасивен метод на Кинезитерапията, който още от дълбока древност се прилага с лечебна цел.
 
Лечебният масаж използва различни похвати, чрез които предизвиква в организма на човека редица промени за благоприятно повлияване на болестния процес и нормализиране на болестно променените функции на организма.Той се прилага чрез индивидуален подход спрямо конкретните проблеми на всеки един клиент.
 
Офертата включва:
  • Лечебен масаж на гръб с биомасла - продължителност 30 минути
Лечебните масажи, извършвани от специалист, се отразяват изключително благоприятно на общото състояние на организма. Благодарение на точно планирания и професионално извършен лечебен масаж може да бъде премахнато усещането за болка, да се постигне повишен тонус на тялото, да се почуваства прилив на енергия и намаляване на стреса от ежедневието. Доверете се на златните ръце на Салон The Golden Hands!
 
Забележка: Масажа може да бъде прилаган профилактично и с цел лечение на конкретен здравословен проблем. Във втория случай - курса на лечение включва минимум 5 масажа!
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Салон за красота The Golden Hands

Салон за красота The golden hands се стреми да създаде приятна атмосфера за своите клиенти и гости, които да могат да се насладят на най-модерните методи на работа и качествени професионални продукти в областта на масажите и грижите за красота и здравето на тялото.

Все още няма добавени коментари.