Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ХАЙДЕ НА ЛОВ И РИБОЛОВ ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА!

Цена: 2.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 5.99лв
Отстъпка: 50%
Спестяваш: 3.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 42 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 

2. Един ваучер важи за 1бр.DVD Лов и Риболов част2 100мин.
 
3. Валидност на ваучерите: 30.03. - 30.04.2013г.
 
4. Заявки за получаване на стоките на тел. 892 233 899.
 
5. Можете да получите закупените от вас стоки на място в офиса на фирмата с предварително уговаряне на час или чрез доставка с куриерска фирма Еконт за сметка на получателя.
 
6.Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение в офиса или изпращане на ваучера на e-mail: partynet@abv.bg при доставка с куриер.

Адрес и контакт:

София, булевард „Тодор Александров“, бл. 127Б

Мобилен: 0892 233 899
E-mail: partynet@abv.bg

Работно време:
Понеделник - петък
10.30 - 17.30 часа
групово пазаруване- 50% отстъпка за 100мин. DVD лов и риболов част2 от Парти Нет  София! групово пазаруване- 50% отстъпка за 100мин. DVD лов и риболов част2 от Парти Нет  София! групово пазаруване- 50% отстъпка за 100мин. DVD лов и риболов част2 от Парти Нет  София! групово пазаруване- 50% отстъпка за 100мин. DVD лов и риболов част2 от Парти Нет  София!ВИЖТЕ ТЪНКОСТИТЕ НА ЛОВА ДОКАТО СЕДИТЕ УДОБНО ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА!

Няма значение, че времето е студено пак можете да се насладите на любимото си хоби с DVD от Парти Нет.Лов и риболов част 2 е 100 минутен озвучен на български филм с, който ще Ви отведем на лов за фазани,пъдпъдъци,зайци,лисици,диви гъски,елени и диви свине.Във филма ще видите майстори на точния мерник,ще научите някой хитрости,за да може да се приберете в къщи с пълни ръце след поредния лов.

Офертата включва:
 
1бр. DVD Лов и Риболов част2 100мин.

Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Парти Нет

"Парти Нет" ООД е създадена през 2004 година с цел лицензираното разпространение на балканска музика в България, както и продуцирането на български изпълнители от всички жанрове. През годините в каталога на фирмата са издадени такива звезди като Цеца, Мирослав Илич, Драгана Миркович, Шабан Шаулич, Кеба, Синан Сакич, Неделко Баич - Бая, Тозовац, Осман Хаджич, ансамбъл "Южни ветар", Бобан Здравкович и много, много други. Издадените от компанията албуми са над 70 и обхващат много и различни жанрове. Гордост в българския каталог на фирмата е уникалната вокална формация "Бански старчета". Също така "Парти Нет" ООД е притежател и разпространител на правата на последните хитове на ДесиСлава, както и рок-група "Епизод".

Все още няма добавени коментари.