Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Говорещият котарак Том - забавна интерактивна детска играчка!

Цена: 19.90 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 45.00лв
Отстъпка: 56%
Спестяваш: 25.10лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за: Интерактивна детска играчка Talking Tom - 27см.- 1 бр.
 
3. Можете да получите платената от Вас стока в офиса на търговеца или с куриер.
 
4. За да получите своята стока с куриер е необходимо да изпратите на e-mail: magnifico_trade@mail.bg номера на ваучера, секретния му код, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка! Срок на доставката до 2 работни дни след изпращане на информацията на имейла.
 
5. Доставката с куриер е за сметка на клиента и се заплаща при получаването на стоката от куриера. Цена 5 лв. за цялата страна и 3.33 лв. до поискване в офис на Еконт в гр. София.
 
6. За да получите своята стока на място в офиса на търговеца на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад. Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico е необходимо  предварително да се обадите на тел. 0876 138 447 от понеделник до петък - 10.00 до 18:00 ч.
 
7. При получаване на място е необходимо да носите разпечатан ваучер.
 
8. Валидност на ваучерите 31.01.2015 г.
 
9. Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
 
10. За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.
 
11. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, Студентски град, улица „Академик Борис Стефанов“ 35

Мобилен: 0876 138 447
E-mail: magnifico_trade@mail.bg

Работно време:
Понеделник - Петък
от 10.00 до 18.00 часа
Чаровният говорещ котарак Том! Забавен подарък за Вашето дете! Чаровният говорещ котарак Том! Забавен подарък за Вашето дете!Дългоочакваният Коледен подарък! Talking Tom, ще накара вашето хлапе да се смее с часове!

Ако търсите нещо наистина забавно за Вашето дете, нещо с което то наистина ще се забавлява и ще се усмихва с часове - вече го намерихте!
 
Talking Tom е красив, чаровен и забавен говорещ котарак, базиран на едно от най-популярните мобилни приложения! Вече не е необходимо да се лишавате от смaртфона си, за да се забавлява Вашето дете! Можете да му доведете говорещия Том в къщи! Нещо повече говорещата играчка може да разсмее всички и малки и големи, тя е забавление за цялото семейство!
 
Ваучера важи за:
  • Интерактивна детска играчка Talking Tom - 27 см.
Характеристики на продукта:
  • Размери: 27 см.
  • Цвят - сив.
  • Подходящ за деца над 3 години.
  • Работи с 3 батерии 1,5 V (не са включени в комплекта)

Информация за продукта:

Том - говорещ котарак, който реагира на докосване и повтаря всичко, което кажете със смешен глас! Със сензори на лапичките, между веждите и на опашката. В ушичките индикатори за звук. Емулатор на глас в устните. Повтаря всичко. Има 3 секунди памет. Когато го тупаш го по главата и охка, като го пипнеш за ухото - пее песничка, като го пипнеш за ръката - пищи, като го настъпиш по крачето - охка.

 


Категория: За детето

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за МАГНИФИКО ТРЕЙД ЕООД

Магнифико трейд ЕООД е създадена през 2011 год. Фирмата е специализирана в доставката на стоки подходящи за подаръци. Нашите доставчици са европейски и азиятски производители. Наша грижа е подаръците за вашето семейство или приятели да стигнат максимално бързо до вас без посредници и на добра цена.

Все още няма добавени коментари.