Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ГРИЖА ЗА ВАШЕТО ЗДРАВЕ И КРАСОТА С 45 МИНУТЕН МАСАЖ ПО ИЗБОР!

Цена: 8.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 25.00лв
Отстъпка: 64%
Спестяваш: 16.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1.  След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Ваучера важи за 45 минутен масаж по избор - класически, меден, антицелулитен или зонова терапия на ходила;

3. Резервация на час на тел: 0895 950 044; 

4.  Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи;

5.  Отлагането на предварително резервиран час е възможно 24 часа преди направената резервация;

6.  Един човек може да закупи неограничен брой ваучери;

7.  Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение;

8.  Срок за предявяване на ваучерите: 09.04.2013г. до 09.05.2013г.

Адрес и контакт:

София, улица „Ами Буе“ 35

Мобилен: 0895 950 044
E-mail: gerganapnv@abv.bg

Работно време:
вторник-неделя
от 10:00 до 19:00 часа
групово пазаруване- 60% отстъпка за 45 минутен масаж по избор - класически, меден, антицелулитен или зонова терапия на ходила от Салон за красота Ами Буе, София групово пазаруване- 60% отстъпка за 45 минутен масаж по избор - класически, меден, антицелулитен или зонова терапия на ходила от Салон за красота Ами Буе, София групово пазаруване- 60% отстъпка за 45 минутен масаж по избор - класически, меден, антицелулитен или зонова терапия на ходила от Салон за красота Ами Буе, София групово пазаруване- 60% отстъпка за 45 минутен масаж по избор - класически, меден, антицелулитен или зонова терапия на ходила от Салон за красота Ами Буе, СофияИЗБЕРЕТЕ МЕЖДУ - КЛАСИЧЕСКИ МАСАЖ, МЕДЕН МАСАЖ, РЕФЛЕКСОТЕРАПИЯ НА ХОДИЛА И АНТИЦЕЛУЛИТНА ТЕРАПИЯ С КАФЕ!

Масажът активира циркулацията на лимфо- и кръвообръщението в организма, той премахва токсините и освобождава енергийните канали на гръбначния стълб. Действа незабавно за успокоение на ставите, мускулите и сухожилията, премахва напрежението и стреса, тонизира или релаксира организма. Резултата е красиво и здраво тяло, а всичко това ще получите в салон за красота Ами Буе!

Офертата включва: 45 минутен масаж по избор:

  • Класически масаж на гръб, шия, раменен пояс, ръце;
  • Масаж на гръб с пчелен мед;
  • Зонова терапия на ходила - рефлексотерапия;
  • Антицелулитна терапия с кафе на бедра седалище и корем;

Класическият масаж се прилага с цел цялостно релаксиране и тонизиране на организма. Той стимулира имунната система, оптимизира кръвообръщението и намалява напрежението в мускулите, в следствие на което тялото се отърсва напълно от умората. След масажа, кожата е свежа и тонизирана, поради засилването на кръвообръщението и изхвърлянето на токсините.  Класическият масаж е и чудесен метод за подобряване дейността на нервната система. Препоръчва се за профилактика и лечение на някои заболявания и за корекция на фигурата.

Медения масаж е метод, при който въздействието на масажните похвати и мощният биологичен ефект на чистия пчелен мед взаимно се допълват и усилват. Резултата е засилване на лимфо- и кръвообращението на обработваните участъци от тялото, освобождаване на натрупалите се през годините шлаки и изгаряне на мастните клетки. Масажа интензивно почиства кожата като пилинг. Чрез специални отлепящи техники, се олющва повърхностния слой на кожата, отварят се порите и се улеснява дишането й. Това дава възможност на пчелния мед да проникне дълбоко в тъканите и да въздейства чрез своя уникален биологичен състав върху целия организъм.

Рефлексотерапията се практикува от хилядолетия. Този метод на природолечение се основава на теорията, че всички органи и системи в тялото са проектирани върху зони или рефлексни точки по ходилата и ръцете. Рефлексотерапията представлява обработване на тези зони със специфични масажни похвати с цел подобряване функцията на всички органи и системи в човешкото тяло. Целта на рефлексотерапията е дълбока релаксация на организма, благодарение на която се постига възвръщане на вътрешното равновесие. Тя въздейства както на физическото състояние на организма, така и върху психическото състояние.

Антицелулитната терапия с кафе има за цел премахването на целулита, известен още и като "портокалова кожа". Терапията стимулира микроциркулацията, елиминира токсините и излишните течности, редуцира мастните и целулитни натрупвания и стяга кожата. Спомага за подобряване на кръвообръщението и дава отлични резултати за пълноценното възстановяване на организма при преумора и стрес. В резултат кожата става кадифено мека, еластична и блестяща.

Допълнителни бонуси:

  • Всеки закупил ваучер получава бонусна карта 20 % отстъпка от масажи и спа процедури  за всяко следващо посещение! 

Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за салон за красота Ами Буе

Салон за красота Ами Буе е едно малко кътче в центъра на  София с девет годишна история! В него ще намерите цялостна грижа за вас от главата до петите!  Един истински оазис на красота, здраве и релакс в който ще откриете цветовете на душата си! Може да се поглезите с фризьорство, маникюр, педикюр, масажи и спа процедури като се доверите на екипа от истински професионалисти!

Все още няма добавени коментари.