Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ФОТОПОЛИМЕРНА ПЛОМБА ОТ ЕКСПРЕС ДЕНТАЛ СОЛЮШЪН!

Цена: 23.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 70.00лв
Отстъпка: 67%
Спестяваш: 47.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Един ваучер важи за поставяне на фотополимерна пломба.

3. Резервация на час на тел: 0878 234 910   

4. Един човек може да закупи повече от един ваучер за себе си и за свои близки.

5. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6. Отлагането на предварително резервиран час е възможно – 24 часа преди направената резервация, в противен случай ваучера се счита за използван.

7. Валидност на ваучерите 28.10 - 30.11.2013 г.

8. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, ул. Стрешер,5

Мобилен: 0878 234 910
E-mail: ekspresdental@abv.bg

Работно време:
Понеделник-Събота:
08.30 - 19.30 часа
групово пазаруване- 67% отстъпка за поставяне на фотополимерна пломба от Клиника по дентална медицина Експрес Дентал Солюшънс, София групово пазаруване- 67% отстъпка за поставяне на фотополимерна пломба от Клиника по дентална медицина Експрес Дентал Солюшънс, София групово пазаруване- 67% отстъпка за поставяне на фотополимерна пломба от Клиника по дентална медицина Експрес Дентал Солюшънс, София групово пазаруване- 67% отстъпка за поставяне на фотополимерна пломба от Клиника по дентална медицина Експрес Дентал Солюшънс, СофияГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО НА ВАШИТЕ ЗЪБИ И КРАСОТАТА НА ВАШАТА УСМИВКА!

Ако зъбите ви бяха съвсем здрави, Вие изобщо нямаше да обърнете внимание на тази оферта, нали? След като четете явно знаете, че посещението при зъболекар Ви предстои. Не го отлагайте. Не опипвайте с език дупчицата на зъба си. Тя няма да изчезне. Помислете за зъбите си навреме. Колкото на по - ранен етап се открие един кариес, толкова по- малко зъбни тъкани ще бъдат загубени. Възползвайте се от офертата на Клиника по дентална медицина Експрес Дентал Солюшънс, подарете си здрави зъби и белоснежна усмивка!

Офертата включва:

  • Профилактичен преглед и консултация.
  • Отстраняване на кариозната маса или старата пломба.
  • Поставяне на фотополимерна пломба.
  • Полиране и заглаждане.

Фотополимерите са специално създадени материали в цветовата гама на зъбите. Те се използват при възстановяване на счупени зъби или като пломби за запълване на кавитети. Чрез методите на съвременната стоматология фотополимерният материал се свързва с вашия зъб трайно и здраво. Фотополимерната пломба или изграждането на зъб с фотополимер може да се извърши само с едно посещение на пациента.

Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!


Категория: Красота и Здраве

Град: София, Перник
бyтoн зa caйт

Информация за Клиника по дентална медицина Експрес Дентал Солюшънс ЕООД

В Клиника по дентална медицина Експрес Дентал Солюшънс ще получите професионална консултация и грижа всичко свързано със стоматологично ви лечение!

Заповядайте!

Все още няма добавени коментари.