Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Енергиен масаж на стъпала и длани с пчелен мед!

Цена: 11.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 35.00лв
Отстъпка: 66%
Спестяваш: 23.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане! 
 
2. Един ваучер важи за: Енергиен масаж на стъпала и длани с пчелен мед.
 
3. Необходима е резервация на час на тел: 0893 718 728; 0879 103 128 - най-късно 7 дни преди изтичане на валидността на ваучерите.                                  
 
4. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви  в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
5. Отлагането на предварително резервиран час е възможно, не повече от един път – един ден преди направената резервация. При повторно отлагане ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
6. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък.
 
7. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение на центъра.
 
8. Срок за предявяване на ваучерите: 30.11.2014 г.
 
9. Всички условия на Gepi.bg.

 

Адрес и контакт:

София, булевард „Тодор Александров“ 127

Телефон: 0893 718 728
Мобилен: 0879 103 128
E-mail: office@milanobeauty-bg.com
Уеб сайт: http://milanobeauty-bg.com/

Работно време:
Всеки ден:
10:00 - 21:00 часа
Масаж на стъпала и длани с пчелен мед| Релакс и здраве от природата Масаж на стъпала и длани с пчелен мед| Релакс и здраве от природата Масаж на стъпала и длани с пчелен мед| Релакс и здраве от природатаРелакс и здраве от природата в Milano Beauty Center!

Опитайте една прятна и здравословна масажна процедура с натурален пчелен мед, която ще тонизира цялото Ви тяло!  Процедурата е съчетание от класическа рафлексотерапия на стъпала и длани с лечебните свойства на медотерапията!

Офертата включва:

  • Енергиен масаж на стъпала и длани с пчелен мед.

Времетраене - 30 минути

Рефлексотерапията като метод на природолечение се основава на теорията, че всички органи и системи в тялото са проектирани върху зони или рефлекторни точки по ходилата и ръцете. Рефлексотерапията представлява обработване на тези зони със специфични масажни похвати с цел подобряване функцията на всички органи и системи в човешкото тяло. Целта на Рефлексотерапията е дълбока релаксация на организма, благодарение на която се постига възвръщане на вътрешното равновесие. Тя въздейства както на физическото състояние на организма, така и върху психическото състояние.
 
Медотерапията от своя страна интензивно почиства кожата като пилинг. Чрез специални отлепящи техники, се олющва повърхностния слой на кожата, отварят се порите и се улеснява дишането й. Това дава възможност на меда да проникне дълбоко в тъканите и да въздейства чрез своя уникален биологичен състав върху целия организъм. Медения масаж дава възможност на организма по етесвен път да се освободи от токсините, излишните течности и мазнини. Той е полезен при ревматизъм, плоскостъпие и артрит, както и при хронична преумора.
 
Реклама

 

 


Категория: Красота и Здраве

Град: София
бyтoн зa caйт

Информация за Център за красота Милано

В Център за красота Милано ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметиката, фризьорството и маникюра.
 
Можете да се възползвате от широка гама услуги - фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, колa маска, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.
 
Центърът разполага с най-модерната професионална апаратура за кавитация и лимфодренажен масаж, както и последно поколение апарат за фотоепилация и фототерапия чрез PTF технология. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, като отстранява болката и опасностите.
 
В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano,  CHI, Orly, Glory.
 
Доверете се на професионализма!

Все още няма добавени коментари.