Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Елегантен комплект от четири бижута със сребърно покритие и множество кристали!

Цена: 14.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 21.00лв
Отстъпка: 33%
Спестяваш: 7.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 1 ваучер

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за: Комплект от колие, гривна, пръстен и обеци със сребърно покритие и множество кристали.
 
3. След закупване на ваучер, моля изпратете номера и секретния код на Вашия ваучер, заедно с трите ви имена, телефон за връзка и адрес за доставка на мейл shop@gepi.bg.  
 
4. Възможност за доставка на стоката без закупуване на ваучер.
 
5. Доставката  се извършва с куриер за сметка на клиента.
 
6. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София

Мобилен: 0877744317
E-mail: shop@gepi.bg
Уеб сайт: http://gepi.bg/

Работно време:
Понеделник - Петък
10:30 - 18:30 ч.
Комплект от четири бижута обсипани с кристали - гривна, колие, обеци и пръстен със сребърно покритие. Комплект от четири бижута обсипани с кристали - гривна, колие, обеци и пръстен със сребърно покритие. Комплект от четири бижута обсипани с кристали - гривна, колие, обеци и пръстен със сребърно покритие. Комплект от четири бижута обсипани с кристали - гривна, колие, обеци и пръстен със сребърно покритие.Вашият комплект от четири изящни бижута на перфектна цена!

За никого не е тайна, че няма дама която да може да устои на блясъка на едно красиво бижу! Така че никой няма да Ви обвини ако се влюбите в още едно! Колкото и да е препълнена кутията за бижута у дома, в нея винаги ще се намери място за още едно прекрасно украшение! А днешната оферта на Gepi.bg със сигурност ще Ви накара да се влюбите! Тя е изкусителна, защото Ви предоставя уникалната възможност да попълните колекцията си от бижута не с едно а с цели четири изящни бижута! Предлагаме Ви елгантен комплект от гривна, колие, обеци и пръстен със сребърно покритие и обсипани с множество малки кристали, с които няма да останете незабелязани!
 
Офертата включва:
  • Комплект от колие, гривна, пръстен и обеци със сребърно покритие и множество кристали на промоционална цена от 14.00 лв.
Бижутата не предизвикват алергични реакции!
 

Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Gepi.bg

Пазарувай с удоволствие!

Все още няма добавени коментари.