Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Елате с нас през уикенда и вижте -„Малката Виена”/Русе/ и „Малкият париж”/Букурещ/

Цена: 88.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 135.00лв
Отстъпка: 35%
Спестяваш: 47.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!   
2. Краен срок за записване: 01.04.2014
3.Минимален брой пътници  за осъществяване на пътуването – 32 лица!
4.Необходимо е преди да закупите ваучера да проверите за налични свободни седалки и стаи на тел.0722/60351; 0898/875731.След закупуване на ваучера е необходимо в срок от 24 часа да изпратите на имейл konkordija@abv.bg номера/номерата и кода/кодовете на закупените ваучери, както и трите имена на латински на всички пътници, ЕГН,номерата на документите им за самоличност и датите им на валидност, адрес и телефон на едно от лицата/данните са необходими за застрахователната полица и договора/
5.Всеки може да закупи неограничен брой ваучери.
6.Местата в автобуса се дават по реда на заплащане и предявяване на ваучера в агенцията. Не се приемат рекламации и оплаквания във връзка с разпределението и номерата на седалките.
7.Посочената цена е ексклузивна за обявения период. При анулации от страна на клиента, сумата не подлежи на връщане. Не се допуска замяна на имена.
8.Краен срок за уведомяване на потребителите ако този брой не бъде набран: 7 работни дни.
 

Адрес и контакт:

Самоков, ул. Житна чаршия 12

Телефон: 0722 6 03 51
Мобилен: 0898/875731
E-mail: konkordija@abv.bg
Уеб сайт: http://www.konkordija.com
групово пазаруване- 35% отстъпка за двудневна екскурзия до Русе и Букурещ групово пазаруване- 35% отстъпка за двудневна екскурзия до Русе и Букурещ групово пазаруване- 35% отстъпка за двудневна екскурзия до Русе и Букурещ групово пазаруване- 35% отстъпка за двудневна екскурзия до Русе и БукурещОткрийте двете лица на река Дунав, съчетали историята и битието на българския и румънскя народ. Потопете се в атмосферата на Русе и Букурещ -отнесете частици от тях у дома.

ПРОГРАМА:

1-ви Ден: Отпътуване от Самоков, Горямата чешма в 6:00 ч. и от София, Стадион Васил Левски в 7:30 ч. по посока Русе. 

Посещение на Ивановския скален манастир, той е включен в списъка със защитените световни културни паметници на ЮНЕСКО. Скалният манастир е напълно различен от другите манастирски комплекси в България. Ивановският представлява своеобразна мрежа от малки скални църкви, параклиси и килии, издълбани в скалите на живописния каньон на река Русенски Лом. Разглеждане на скалния комплекс.
Отпътуване за Басарбовския манастир - той е единствения действащ скален манастир в България. Манастирът води началото си от периода на Второто българско царство (XII-XIV в.), но най-ранните данни датират от османските данъчни регистри от XVI век.
Отпътуване за гр. Русе. Настаняване в хотела. Свободно време за разходка, самостоятелно разглеждане на забележителностите на града /Регионалният Исторически музей, Пантеонът на възрожденците, Националният музей на транспорта,Музей Къщата на Калиопа,Паметникът на Свободата.
 
Нощувка.
 
2-ри Ден: Закуска.8.00 – Отпътуване за Румъния.Преминаване на ГКПП Русе - Гюргево. Около 10.00 ч. - Пристигане в гр. Букурещ. Букурещ е столица на Румъния и същевременно най-големия град в страната, промишлен и търговски център. Автобусна обзорна панорамна обиколка на румънската столица, най-младата измежду всички балкански столици известна още от 19 век с прозвището "Малкия Париж" -  Университетския площад, Националния театър, хотел „Интерконтинентал”, Италианската църква, площад „Ромъна”, площад „Виктория, Триумфалната арка, Букурещката филхармония- „Атинеум Ромул”, Кралския дворе, Националния исторически музей, Палат на Парламента – втората по големина административна сграда в света след Пентагона, Патриаршеската църква с мощите на Св. Димитър Басарбовски патрон-пазител на Букурещ.
Пешеходна туристическа програма в старото сърце на Букурещ – руините на крепостта „Букурещ” създадена от Влад Цепеш Дракула, Църквата „Благовещене” – най-стария историко-архитектурен монумент на Букурещ, останките от княжеския дворец обитаван в периода 14-17век.
14.30 – 17.00 -  Свободното време за късен обяд, кафе или посещение на търговските центрове в  същинския център на Букурещ - шопинг център”Униря”, Карфур, Зара и др.
17.00 часа - отпътуване за България.
 
Пристигане в София след полунощ, в Самоков около 2:00 часа на 07.04.
 
Цената е на лице и включва:
-  транспорт с лицензиран автобус за международен превоз; 
-  1 нощувка и 1 закуска в хотел 3* в гр. Русе;
-  посещение на Иваноския скален манастир и Басарбовския манастир;
-  туристическа програма в Букурещ; 
-  медицинска застраховка с покритие 1000 лева за БГ и 10 000 евро за Румъния; 
-  екскурзоводско обслужване по маршрута;
- гранични и магистрални такси;
 
Цената не включва:
- входните такси на посещаваните обекти (Ивановски скални църкви – 3 лв. за групи над 5 човека; музеите в град Русе - за ученици и студенти - 1,00 лв, за индивидуални посетители - 4,00 лв,за организирани групи (над 5 души) – 3,00 лв., беседа на български език - 4,00 лв; Исторически музей, Букурещ - 8 леи; Двореца на Чаушеску - 25 леи, студенти до 26 г. – 13 леи;Природонаучния музей - 20 леи за възрастни, 5 леи за ученици и студенти – влизането в обектите е по желание,като в Русе и Букурещ това се извършва в свободното време 
 
Обменен курс лея/лев – 1 лея =около 0,50 ст.
Студентите, които искат да ползват намаление за таксите на музеите, трябва да носят със себе си студентска карта, която да представят при поискване!Учениците за да ползват намаление също трябва да представят ученическа карта!
Доплащане при предявяване на ваучера и сключване на договора:
За единична стая – 28.00 лв.
Дете до 12 години, настанено в стая с двама възрастни - заплаща 58.00 лева – НАСТАНЯВАНЕ, ХРАНА, ЗАСТРАХОВКА И ТРАНСПОРТ
За ползване на двойна седалка от един турист – 38.00 лева
НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ: 
 
• за лица над 18 год. лична карта или валиден задграничен паспорт 
• за лица под 14 год. - валиден задграничен паспорт 
 
Ако детето пътува с единия или без родители, е необходимо нотариално заверено удостоверение оригинал и ксерокопие, че детето има право да излиза от страната + документ за самоличност на детето /задграничен паспорт или лична карта от 14 год.възраст/ + 2 копия от акта за раждане.
Условия

Категория: Туризъм-Хотели

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Туристическа агенция "КОНКОРДИЯ-СКЦ" ЕООД

"ТА КОНКОРДИЯ - САМО ИЗБЕРИ ПОСОКАТА ...."
 
"Конкордия - СКЦ" ЕООД е лицензирано като туроператор и туристически агент от Държавната агенция по туризъм, удостоверения За  регистрация № РКК - 01-6064 / 27.02.2008 г. и №. РКК - 01-6110 / 10.05.2008
 
Фирмата предлага разнообразни туристически продукти:
Младежки отдих - бели, сини и зелени училища, еднодневни и многодневни ученически екскурзии
Почивки на море и планина в България и чужбина за индивидуални и групови туристи
Резервация на хотелски места в България и чужбина
Туристически застраховки
Тийм билдинги
"Конкордия - СКЦ" ЕООД работи в партньорство и с други туроператори - "Лоял травел", "Глоб травел", "Селена тур", "Ориент  99 "," Рад - феста "," Партнер травел "," Тез тур ", "Емералд травел", "Марбор тур", предлагайки техни почивка И Екскурзия В  Чужбина.
 
Отзивчивият екип на ТА КОНКОРДИЯ е на Ваше разположение, за да Ви предостави цялата информация, която Ви Е необходима във  ВРЪЗКА С избраната От ВАС Туристическа услуга. 
 
Спестете време и пари с ТА КОНКОРДИЯ!

Все още няма добавени коментари.