Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Екстремна HD камера Garmin Virb

Цена: 360.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 579.00лв
Отстъпка: 38%
Спестяваш: 219.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 2 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за: HD камера Garmin Virb
 
3. След закупване на ваучер, моля изпратете номера и секретния код на Вашия ваучер, заедно с трите ви имена, телефон за връзка и адрес за доставка на мейл shop@gepi.bg.  
 
4. Възможност за доставка на стоката с наложен платеж, без закупуване на ваучер.
 
5. Доставката е безплатна за гр.София.За страната се извършва с куриер за сметка на клиента.
 
6. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София

Мобилен: 0892 233 888
E-mail: shop@gepi.bg
Уеб сайт: http://gepi.bg/

Работно време:
Понеделник - Петък
10:30 - 18:30 ч.
Екстремни приключения с HD камера Garmin Virb Екстремни приключения с HD камера Garmin Virb Екстремни приключения с HD камера Garmin VirbЗапиши своите екстремни приключения с HD камера Garmin Virb!

Garmin VIRB е HD 1080p action камера е с безкомпромисна здравина, HD видео запис и лесна за използване. Камерата е оборудвана с 1.4” Chroma цветен дисплей, който остава включен, когато уреда работи, но използва минум енергия. Дисплеят ще Ви помогне да направите настройки или да възпроизвеждате видео без да се налага да демонтирате камерата. Можете да записвате видео с резолюция 1080p за повече от 3 часа с акумулаторната батерия. Видео функциите като дигитална стабилизация на изображенито (Digital Image Stabilization) и корекция на дисторзията (Lens Distortion Correction) ще осигурят перфектна картина преди да сте започнали да редактирате. VIRB записва HD 1080p видео, с което ще преживеете отново всяка минута от вашето приключение във висок контраст и недеформирани детайли. Като допълнение към 1080p@30fps, вие можете да настроите скоростта до 120fps за кристално изображение при възпроизвеждане с ниска скорост.Разполагате с различни HD видео настройки: 1080p@30fps, 960p@30/48fps, 720p@30/60fps, 848x480@120fps.Garmin VIRB е конструирана за лесно използване и разполага с голям плъзгащ се бутон, монтиран отстрани на камерата. Плъзгането на бутона става лесно и Вие винаги ще знаете, че камерата е в режим на запис, дори да сте с ръкавици. VIRB използва ANT+™ безжична връзка, за да използвате камерата със съвместими Garmin продукти като fenix, Oregon и Edge като дистанционно управление.С дигиталната стабилизация на изображението, Garmin VIRB добавя стабилност към Вашите екстремни приключения. VIRB е мощен дигитален фотоапарат. С 16 Mpx снимки, LDC прави снимките ясни и чисти, без дисторзия. Снимайте на резолюция 16, 12 или 8 Mpx (с бутона на камерата или с дистанционното), изберете режим на серийни снимки Photo Burst (6/s) или самоснимачка (0.5, 1, 2, 5, 10, 30, 60 секунди). Всичко това е обработено с 16 Mpx CMOS процесор за изображения с високо качество. Не прекъсвайте видеото за да направите снимки. Garmin VIRB Ви позволява да правите снимки докато записвате видео само с едно натискане на бутона на камерата, дистанционното или съвместимия Garmin продукт.


Категория: Спорт

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Gepi.bg

Все още няма добавени коментари.