Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Еднодневна екскурзия за фестивала в Пирот само за 19 лева!

Цена: 19.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 29.00лв
Отстъпка: 34%
Спестяваш: 10.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Ваучера важи за Еднодневна екскурзия за фестивала в Пирот, на цена 19 лв. на човек. 
 
3. Минимален брой пътници за реализиране на пътуването: 40 лица
 
4. Срок за уведомяване ако този брой не бъде набран: 7 работни дни
 
5. Необходимо е преди да закупите ваучера да проверите за налични свободни седалки в автобуса на тел. 0722/60351; 0898/875731. След закупуване на ваучера е необходимо в срок от 24 часа да изпратите на имейл konkordija@abv.bg номера/номерата и кода/кодовете на закупените ваучери, както и трите имена на латински на всички пътници, ЕГН,номерата на документите им за самоличност и датите им на валидност, адрес и телефон на едно от лицата/данните са необходими за застрахователната полица и договора/
 
6. Местата в автобуса се дават по реда на предявяване на ваучерите в агенцията. Не се приемат рекламации и оплаквания във връзка с разпределението и номерата на седалките
 
7. Всеки може да закупи неограничен брой ваучери.
 
8. Забележка: Посочените цени са ексклузивни за обявения период. При анулации от страна на клиента, сумата не подлежи на връщане. Не се допуска замяна на имена.
 
9. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

Самоков , ул. "Житна чаршия" 12

Телефон: 0722 / 6 03 51
Мобилен: 0898 875 731; 0893 820 127
E-mail: konkordija@abv.bg
Уеб сайт: http://www.konkordija.com
групово пазаруване- 34% отстъпка за Еднодневна екскурзия за фестивала в Пирот, осигурена от ТА Конкордия групово пазаруване- 34% отстъпка за Еднодневна екскурзия за фестивала в Пирот, осигурена от ТА Конкордия групово пазаруване- 34% отстъпка за Еднодневна екскурзия за фестивала в Пирот, осигурена от ТА Конкордия групово пазаруване- 34% отстъпка за Еднодневна екскурзия за фестивала в Пирот, осигурена от ТА КонкордияПредлагаме Ви един различен ден, с аромат на сръбска скара, вкус на бира и много настроение в Пирот, само за 19 лева, вместо 29, от ТА Конкордия!

Ако все още не сте посещавали Сърбия то 25 – ти януари е един подходящ ден, в който да опитате плескавици, колбасици и още куп цвърчащи сочни вкусотии на скара.
Ще имате възможност да разгледате Пирот, а междувременно ще разберете що е то "пеглана колбасица”.
Позабавлявайте се с "братята сърби" и техния език, опитайте от гозбите и салатите им и много, много други типични Сръбски неща за един ден.
 
Ваучера важи за:
 • Еднодневна екскурзия за фестивала в Пирот, на цена 19 лв. на човек. 
Дата на пътуването: 25.01.2014 г.
 
Цената включва:
 • Транспорт с лицензиран автобус/микробус.
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро/лица с ТЕЛК не подлежат на застраховане; лица над 69 години доплащат 7.00 лева/.
 • Водач по време на пътуването.
Цената не включва:
 • Разходи за музеи, както и разходи от личен характер.
 • Таксата за фестивала, която е около 400 - 500 динара или 8 – 10 лева.
Програма на пътуването: 25.01.2014 г.
 • Отпътуване от Самоков, Голямата чешма в 7.00 и от Стадион Васил Левски  - София в 8.30ч по маршрут  Калотина - Пирот.
 • Пристигане в Пирот. Разглеждане на Момчилова крепост. 
 • Свободно време за разглеждане и дегустация на "пиротската виагра". Този вид на колбаси е произведен от най-висококачествени различни видове меса, смесени с подправки. Този вид "колбасица" се произвежда още от времето на Османската империя. За Peglana колбаси се използват внимателно подбрани парчета от козе, овче и говеждо месо - постни меса. Също може и магарешко месо. Абсолютно забранено е свинско месо по две причини: първо - защото е бързо развалящо се месо и друга причина това е произхода на продукта, свързан с османския период. Peglana трябва да бъде горещ, защото магията е в горещите подправки, специфичния им вкус. Оптималната температура при производството трябва да бъде между минус пет и плюс пет градуса. Поради тази причина, най-добрият период за производство на Peglana е от  началото на ноември до края на декември. През периода на съхнене, колбасите на всеки два или три дни се гладят или пресоват, ето защо този вид наденица се нарича Peglana ( изгладено) и се оформят като подкова. 
 • В 16.00ч отпътуване за София/Самоков. Пристигане на Стадион Васил Левски/Голямата чешма -  вечерта.
Необходими документи за пътуването:
 • Лична карта;
 • Деца под 18 години – задграничен паспорт с 6 месечна валидност след датата на пътуването;
 • Деца под 18 годишна възраст пътуващи с единия родител е необходимо да представят нотариално заверено пълномощно за съгласието от непътуващия с групата родител.

Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!


Категория: Туризъм-Хотели

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Туристическа агенция "КОНКОРДИЯ-СКЦ" ЕООД

 
"Конкордия - СКЦ" ЕООД е лицензирано като туроператор и туристически агент от Държавната агенция по туризъм, удостоверения за регистрация № РКК - 01 - 6064/ 27.02.2008 и №. РКК - 01 - 6110/ 10.05.2008
 
Фирмата предлага разнообразни туристически продукти:
 • Младежки отдих - бели, сини и зелени училища, еднодневни и многодневни ученически екскурзии
 • Почивки на море и планина в България и чужбина за индивидуални и групови туристи
 • Резервация на хотелски места в България и чужбина
 • Туристически застраховки
 • Тийм билдинги
"Конкордия - СКЦ" ЕООД работи в партньорство и с други туроператори - "Лоял травел" , "Глоб травел" , "Селена тур", " Orient 99 ", "Рад - феста", "Партнер травел", "Тез тур","Емералд травел", "Марбор тур", предлагайки техни почивки и екскурзии в чужбина.
 
Отзивчивият екип на ТА КОНКОРДИЯ е на Ваше разположение, за да Ви предостави цялата информация, която Ви е необходима във връзка с избраната от Вас туристическа услуга. 
 
Спестете време и пари с ТА КОНКОРДИЯ!

Все още няма добавени коментари.