Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Един Великденски ден в уникалната пещера Очите на бога, ландшафтният парк Панега и Врачешкият манастир!

Цена: 25.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 33.00лв
Отстъпка: 24%
Спестяваш: 8.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Един ваучер важи за - Еднодневна екскурзия с автобус до уникалната пещера „Очите на бога”,  ландшафтният парк Панега и Врачешкият манастир.

3. Необходимо е преди да закупите ваучера да проверите за налични свободни места на тел.0722/60351; 0898/875731.

4. След закупуване на ваучера е необходимо в срок от 24 часа да изпратите на имейл konkordija@abv.bg номера/номерата и кода/кодовете на закупените ваучери, както и трите имена на всички пътници, ЕГН,арес и телефон на едно от лицата/данните са необходими за застрахователната полица и договора/

5. Срок за записване: 18.04.2014 година

7. Ваучера важи за един човек.

8. Местата в автобуса се дават по реда на предявяване на ваучерите в агенцията. Не се приемат рекламации и оплаквания във връзка с разпределението и номерата на седалките

9. Всеки може да закупи неограничен брой ваучери.

10. Забележка: Посочените цени са ексклузивни за обявения период. При анулации от страна на клиента, сумата не подлежи на връщане. 

11. Не се допуска замяна на имена.

12. В случай на неявяване след резервация ваучера се брои за използван.

13. Рекламации относно услугата се предявяват към ТА "Конкордия".

14. При възникнали въпроси, относно офертата може да се свържете с ТА "Конкордия" на тел.0722/60351; 0898/875731

15. Минимален брой пътници  за осъществяване на пътуването – 30 лица! Срок за уведомяване ако този брой не бъде набран: 3 работни дни

16. Всички общи условия на Gepi.bg

Адрес и контакт:

Самоков, yлица „Житна Чаршия" 12

Телефон: 0722/ 603 51
Мобилен: 0898 875 731
E-mail: konkordija@abv.bg
Уеб сайт: http://www.konkordija.com
групово пазаруване- 24% отстъпка за Еднодневна екскурзия за Великден до уникалната пещера „Очите на бога”, ландшафтният парк Панега и Врачешкият манастир от ТА Конкордия групово пазаруване- 24% отстъпка за Еднодневна екскурзия за Великден до уникалната пещера „Очите на бога”, ландшафтният парк Панега и Врачешкият манастир от ТА Конкордия групово пазаруване- 24% отстъпка за Еднодневна екскурзия за Великден до уникалната пещера „Очите на бога”, ландшафтният парк Панега и Врачешкият манастир от ТА КонкордияПрекарайте един различен Великден с еднодневна екскурзия от ТА Конкордия!   

Гледали сте филма “Време разделно” нали? Е.., той е заснет в природния феномен - пещера Проходна! Тя се намира до с. Карлуково. Образувала се е през кватернера. Вписана е като природна забележителност през 1962г. Пещерата е лесно достъпна и естествено осветена. Дължината и е 265 м., а входовете й са с височина над 40м! В резултат от ерозията на тавана се е образувал природният феномен Окната или Очите на бога, представляващ два големи отвора, наподобяващи очи. В пещерата са намерени находки от бита на древните хора от епохите на неолита (новокаменна) и енеолита. (каменно-медна епоха).
 
Елате на Великденско приключение с нас! Потопете се в магията на «Очите на бога», релаксирайте с разходка в парк Панега и запалете свещичка за здраве във врачешката света обител.
  
Офертата включва:
 • Еднодневна екскурзия с автобус до уникалната пещера „Очите на бога”,  ландшафтният парк Панега и Врачешкият манастир.
Дата на екскурзията: 21.04.2014 година
 
Цената включва:
 • Транспорт;
 • Екскурзоводска беседа по маршрута;
 • Застраховка „Злополука” с покритие 1 000 лева.
Цената не включва:
 • Разходи от личен характер.
Програма на екскурзията:
 • 6.30 ч. – Отпътуване от Самоков, Голямата чешма
 • 8.00 ч.  – Отпътуване от София, Стадион Васил Левски
 • Около 10.00ч. пристигане в района на Крайречен ландшафтен парк “Панега”. Смята се, че тук природата е целебна - облекчава нервни напрежения, успокоява мигрената Самостоятелна двучасова обиколка из парка с възможност за фотографиране на красивата местност. По маршрута има изградени много пейки, места за пикник, мостове, стълби и т.н. Дължината на екопътеката е около 2 километра и следва течението на река Панега.
 • 12.00 – 13.30 ч. Свободно време за разходка и обяд в гр. Лукувит.
 • Около 14.00 ч. пристигане в Карлуковския карстов комплекс. Разглеждане на пещера ”Проходна”. “Проходна” или “Очите на Бога” е най-дългият пещерен тунел/ 262 м./. Обявена е за природна забележителност през 1962 г. Входовете й са доста високи - над 40 м, заради което тук често се организират бънджи скокове.
 • 15.00 ч. – Отпътуване за Врачешкият манастир.Манастирът е разположен на брега на река Чешковица в планина Мургаш от Западна Стара планина, под връх Мургаш.Той е построен след победата на цар Иван Асен II над епирския деспот Теодор Комнин при Клокотница на 9 март 1230г. След победата, която се случила в деня, в който се празнуват св. Четиридесет мъченици, българския цар решава да построи няколко църкви и манастири в чест на светиите, сред които е и Врачешката обител. По време на турското робство манастира е опожаряван неколкократно, а при набезите на кърджалиите през 18в., е сринат до основи и потъва в забрава. В края на 19в. Врачешкия манастир е възстановен, като според легендата Богородица се явила на местен младеж, докато пасял стадото си под манастирската круша и му поръчала да възобнови обителта. След като били направени разкопки, са открити основите на манастирски храм, кости на убити монаси, части от дървен полилей, кадилница и неповредена икона на Богородица (датирана от 17в.). През 1891г. върху основите на стария храм е построена малка църквица и постепенно окло нея се изгражда манастирския комплекс. До 1937г. манастирът е мъжки, но от тогава се превръща в девическо общежитие.
 • Около 17.00 ч. – Отпътуване за София/Самоков.
 • Пристигане в София след 18.00 часа, в Самоков след 19.00 часа

​Промоционалната цена на екскурзията е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg


Категория: Туризъм-Хотели

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Туристическа агенция "КОНКОРДИЯ-СКЦ" ЕООД

ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ КОНКОРДИЯ - САМО ИЗБЕРИ ПОСОКАТА !
 
"Конкордия - СКЦ" ЕООД е лицензирано като туроператор и туристически агент от Държавната агенция по туризъм, удостоверения за регистрация № РКК - 01 - 6064/ 27.02.2008 и №. РКК - 01 - 6110/ 10.05.2008
 
Фирмата предлага разнообразни туристически продукти:
 
Младежки отдих - бели, сини и зелени училища, еднодневни и многодневни ученически екскурзии
Почивки на море и планина в България и чужбина за индивидуални и групови туристи
Резервация на хотелски места в България и чужбина
Туристически застраховки
Тийм билдинги
"Конкордия - СКЦ" ЕООД работи в партньорство и с други туроператори - "Лоял травел" , "Глоб травел", "Селена тур", " Orient 99 ","Рад - феста", "Партнер травел", "Тез тур","Емералд травел", "Марбор тур", предлагайки техни почивки и екскурзии в чужбина.
 
Отзивчивият екип на ТА КОНКОРДИЯ е на Ваше разположение, за да Ви предостави цялата информация, която Ви е необходима във връзка с избраната от Вас туристическа услуга. 
 
Спестете време и пари с ТА КОНКОРДИЯ!

Все още няма добавени коментари.