Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Две електронни цигари Е-health с 10 пълнителя и USB зарядно само за 14 лв!

Цена: 14.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 50.00лв
Отстъпка: 72%
Спестяваш: 36.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за: Комплект: Две електронни цигари Е-health с 10 пълнителя и USB зарядно.
 
3. Можете да получите платената от Вас стока в офиса на търговеца или с куриер.
 
4. За да получите своята стока с куриер е необходимо да изпратите на e-mail: magnifico_trade@mail.bg номера на ваучера, секретния му код, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка! Срок на доставката до 2 работни дни след изпращане на информацията на имейла.
 
5. Доставката с куриер е за сметка на клиента и се заплаща при получаването на стоката от куриера. Цена 5 лв. за цялата страна. 
 
6. За да получите своята стока на място в офиса на търговеца на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад. Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico е необходимо  предварително да се обадите на тел. 0876 138 447 от понеделник до петък - 10.00 до 18:00 ч.
 
7. При получаване на място е необходимо да носите разпечатан ваучер.
 
8. Валидност на ваучерите 30.04.2014 г.
 
9. Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
 
10. За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.
 
11. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, Студентски град, улица „Академик Борис Стефанов“ 35

Мобилен: 0876 138 447
E-mail: magnifico_trade@mail.bg

Работно време:
Понеделник - Петък
от 10.00 до 18.00 часа
групово пазаруване- 72% отстъпка за комплект от две електронни цигари Е-health с 10 пълнителя и USB зарядно от Магнифико Трейд, София групово пазаруване- 72% отстъпка за комплект от две електронни цигари Е-health с 10 пълнителя и USB зарядно от Магнифико Трейд, СофияКрай на вредното тютюнопушене! Комплект от 2 бр. електронни цигари Е-health + 10 пълнителя и USB зарядно от Магнифико Трейд!

Здравословен и стилен начин да замените вредните цигари! Можете да пушите цигарата навсякъде и винаги когато изпитвате необходимост в автобуса или метрото, в ресторанта, в офиса на работното си място, дори в самолета. Без тютюн и катрани! Без дим и без миризма, които се пропиват навсякъде, и най-важното без риск от заболявания за Вас и околните! 
  
Ваучера включва: 
  • Комплект от 2 бр. електронни цигари Е-health.
Комплектът включва:
  • 2 бр. електронни цигари Е-health;
  • 10 пълнителя;
  • USB зарядно.
Електронната цигара се състои от обвивка от неръждаема стомана, литиево-йонна батерия, микро-електронен пръстен, атомизираща камера и индикаторна лампичка на върха. 
 
Може да получите своя продукт на място в офиса на тръговеца или по куриер!
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Техника

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за МАГНИФИКО ТРЕЙД ЕООД

Магнифико трейд ЕООД е създадена през 2011 год. Фирмата е специализирана в доставката на стоки подходящи за подаръци. Нашите доставчици са европейски и азиятски производители. Наша грижа е подаръците за вашето семейство или приятели да стигнат максимално бързо до вас без посредници и на добра цена.

Все още няма добавени коментари.