Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Детски спортен Съботно - Неделен лагер!

Цена: 39.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 59.00лв
Отстъпка: 34%
Спестяваш: 20.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за : Двудневен детски спортен лагер.
 
3. След закупуване на ваучер, е необходимо да се запишете на телефон: 0893 88 55 27. Лице за контакти: Наташа Минчева
 
4. Записването става минимум 7 дни предварително, според избрания от вас период за посещение.
 
5. Ваучерът е валиден до 29.06.2014 год.
 
6. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при записване или предоставяне на номера и кода му по имеайл преди това.
 
7. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, улица „Добрила“ 10

Мобилен: 0893 88 55 27
E-mail: ucraya@gmail.com

Работно време:
понеделник - петък:
08:00 - 21:00 часа
събота - неделя
8:00 - 18:00 часа
групово пазаруване- 34% отстъпка за Двудневен детски спортен лагер от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 34% отстъпка за Двудневен детски спортен лагер от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 34% отстъпка за Двудневен детски спортен лагер от Учебен център Рая, София. групово пазаруване- 34% отстъпка за Двудневен детски спортен лагер от Учебен център Рая, София.Стоп на училищните уроци - старт на ваканционните емоции с Учебен център Рая!

Учебен център Рая представя на Вашето внимание уникален Спортен лагер, който ще спаси детето Ви от „висене“ пред компютъра и ще отключи неговите творчески умения. Движението е доста важно и чрез спорта се изграждат спортен дух и умение за работа в екип. Нашият приоритет е да дадем на Вашето дете щастливо и изпълнено с хубави спомени лято!
 
Всеки ден се затрупвате с все повече и повече задължения в работата? Ежедневието Ви става все по-забързано и не можете да усетите как минават часовете? Чудите се кога ще имате време да си отдъхнете отново? Не успявате да обърнете време на децата си и рядко цялото семейство сяда на масата за вечеря? Вие знаете, че има по-добри места за Вашето дете от големия град, но нямате баба и дядо на село? То тогава Вие сте на точното място!
 
Незабравимо лято в „РАЯ” – учебен център, в който ваканционните занимания имат спортно-развлекателен  характер и разкриват пред Вашите хлапета възможности за пълноценна почивка, активна спортна дейност,  развиване на въображението и творческия потенциал чрез приложни дейности и изкуства, представени сред прекрасната природата.
 
Квалифицирани треньори, инструктори и педагози се грижат за децата, при стриктно спазване на правилата на безопасност!
 
Офертата включва:
 • Двудневна програма Събота и Неделя - 10.00ч. – 16.00ч. 
От кога?
 • Планински спортове и туризъм : 07.06.2014 – 08.06.2014 вкл;
 • Водни спортове : 14.06.2014 – 15.06.2014 вкл;
 • Спортни и забавни игри : 21.06.2014 – 22.06.2014 вкл;
 • Приложни дейности : 28.06.2014 – 29.06.2014 вкл;
Заниманията са  съобразени са с възможностите на децата и включват начални знания и умения в:
 • Планински спортове и туризъм  - в планините Витоша, Люлин, Лозенска, Плана, Рила - ориентиране и безопастност; преходи и изкачване на върхове; скално катерене; излети и пикник, риболов, конен спорт, посещение на био-ферма, занаятчийски работилници, много игри и веселие.
 • Водни спортове  - Плуване и плаж на басейн Корали - Панчарево, гребане и кану-каяк на базата на НСА на Панчарево, риболов.
 • Спортни и забавни игри на открити спортни площадки и подходящи места сред природата - Футбол , Волейбол, Баскетбол, Федърбал, Фризби, Народна топка и др.
 • Приложни дейности – развиване на творческия потенциал на децата, забавни и интересни техники, използване на разнообразни материали, куклен театър, творчество и красота.
Важно !
 • Участниците да имат: раничка, шапка, слънчеви очила, вода и храна за обяд
 • за планина - маратонки, дълъг панталон, яке/дъждобран, резервни чорапи и тениска
 • за водни спортове - бански, хавлия, слънцезащитен крем
 • за парка - ролери, тротинетки, скейтборд
 • При неблагоприятни атмосферни условия се провежда  алтернативна програма на закрито.
Внимание!
 • Разходите за транспорт, входни такси се заплащат допълнително.
 • Заниманията се провеждат по възрастови групи . При наличие на малък брой деца от дадена възрастова група, заниманията ще бъдат комбинирани.
 • Възрастови групи: 6 - 10 г. и  11 -14 г.
 • Цената за втори член от семейството е с 10% отстъпка.
 • Минимален брой 5 деца. При недостатъчен брой желаещи за конкретна дата Учебен Център Рая си запазва правото да предложи друга дата за следваща смяна.      
Записването вече започна! Присъединете се и вие!
 
Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: За детето

Град: София, Перник
бyтoн зa caйт

Информация за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ разполага с модерно обзаведени бази,  които позволяват използването на мултимедийни обучителни програми, съвременни интерактивни методи и актуални учебни системи на най-престижните издателства в света. Активната реч се насърчава още от първия час. Обучението е насочено към индивидуалните нужди на курсистите.
 
Вярваме, че съчетаването на професионално преподаване с разумни цени ще доведе до високи и качествени резултати. Преодолявайки езиковите пречки и бариери нашите курсисти ще придобият нужното самочувствие и ще ги превърнат в свои преимущества в живота.
 
Екипът ни, работи усилено воден от идеята, че доброто владеене на чужди езици дава възможност за по-добра реализацшя на хората както в бизнеса, така и в личния им живот.
 
" Ако спрем да си отдъхнем за малко, то вече сме изостанали много."  Ето защо ние не спираме да търсим и да се развиваме. 

Все още няма добавени коментари.