Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Дамско колие Кръст с инкрустирани кристали циркон.

Цена: 9.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 18.00лв
Отстъпка: 44%
Спестяваш: 8.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 1 ваучер

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за - Дамско колие Кръст, изработено от бижутерска сплав в цвят SILVER PLATED и кристали Цирконий + велурена подаръчна торбичка.
 
3. След закупване на ваучер, моля изпратете ваучера или номера му и сектретния му код , заедно с Вашето име, телефон за контакт и адрес за доставка на мейл unique.jewellery@gepi.bg, за да направите своята заявка за получаване.
 
4. Доставката на закупения продукт се извършва с куриер и е за сметка на клиента.
 
5. Възможно е да поръчате продукта с наложен платеж без закупуване на ваучер.
 
6. Телефон за допълнителна информация 0879 103 128.
 
7. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, ул. Искър №21

Мобилен: 0879103128
E-mail: unique.jewellery@gepi.bg

Работно време:
Понеделник - Събота
9:30 - 20:30 ч.
Нежно дамско колие - кръст с инкустирани кристалиНежно дамско колие Кръст - символ вярата и надеждата!

Кръста е наричан знак на знаците! Той е олицетворение на света в неговата цялост. Идентифицира се с човешката история, пресъздава сътворението на света и притежава космически смисъл. Двете кръстосани линии на кръста още от праисторическо време са били религиозен символ, предпазващ знак в почти всички световни култури. Знаково Кръста фокусира идеята за сакралния център, от който тръгват 4-те световни посоки – изток, запад, север, юг и служи за основа на всички символи за ориентация.  Северната страна на кръста се приема, че символизира северния вятър — най-мощният, всепобеждаващият, но и главата, интелекта. Южната страна означава южния вятър — огън и чувство, но и топене и изгаряне. Източната страна представя източния вятър, сърцето — изворът на любовта и живота. Западният край символизира мекия западен вятър, идващ от страната на духовете, диханието на смъртта.
 
За алхимиците кръстът е бил символ на четирите елемента: въздух, земя, вода и огън. За нас обаче, преди всичко Кръстът е символ на Христос, Неговото разпятие и слава, и по този начин — символ на християнската вяра.
 
Офертата включва:
  • Дамско колие Кръст - изработено от бижутерска сплав в цвят SILVER PLATED и кристали Цирконий. Опаковано в красива подаръчна велурена торбичка!
Детайли:
  • Материал: бижутерска ювелирна сплав - цвят SILVER PLATED,кристали Цирконий.
  • Размери: Дължина колие - 40 см.,+5 см. Дължина на висулка 30 мм/. 
 
Всички бижута предлагани от Unique Jewellery Ltd. се предлагат опаковани в красива подаръчна кутийка или велурена торбичка!
 

Реклама

 

 

 


Категория: Бижута

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Unique Jewellery Ltd.

Unique Jewellery Ltd. е директен вносител на бижута. Нашата цел е както ние, така и вие да бъдете уникални! Всички предлагани от нас бижута са по своемо неповторими! Стремим се да ги подбираме така, че Вие да изпитвате максимално удоволствие и конфорт когато ги носите. Претендираме, че можем да задоволим и най-претенциозния по вкус клиент! Залагаме на високо качество и гарантираме най-добрата цена на българския пазар!

Все още няма добавени коментари.