Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ДО ПЛЕНИТЕЛНИТЕ КРУШУНСКИ ВОДОПАДИ И ЛЮЛЯКОВИЯ ГРАД ЛОВЕЧ ЗА ЕДИН ДЕН!

Цена: 26.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 36.00лв
Отстъпка: 28%
Спестяваш: 10.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Промоционалната цена на офертата е 26 лв. и включва еднодневна екскурзия с автобус до Крушунските водопади и Ловеч, медицинско обслужване и застраховка "Злополука!

3. Дати на отпътуване - 20.07.2013 и 17.08.2013 година

4. Необходимо е преди да закупите ваучер да проверите за налични свободни места в автобуса на тел.0722/60351; 0898/875731

5. След извършване на плащането в срок от 24 часа е необходимо да изпратите на имейла на фирмата /konkordija@abv.bg/ номера/номерата и кода/кодовете на закупените ваучери, както и трите имена и ЕГН на всички пътници /необходими за застрахователната полица/.

6. Местата в автобуса се дават по реда на предявяване на ваучерите в агенцията.

7. Не се приемат рекламации и оплаквания във връзка с разпределението и номерата на седалките.

8. Всеки може да закупи неограничен брой ваучери.

9. Цената е ексклузивна за обявения период. При анулации от страна на клиента, сумата не подлежи на връщане.

Адрес и контакт:

Самоков, yлица „Житна Чаршия" 12

Телефон: 0722/6 03 51
Мобилен: 0898 875 731
E-mail: konkordija@abv.bg
Уеб сайт: http://www.konkordija.com
групово пазаруване- 28% отстъпка за Еднодневна екскурзия с автобус до Крушунските водопади и Ловеч, осигурена от ТА Конкордия групово пазаруване- 28% отстъпка за Еднодневна екскурзия с автобус до Крушунските водопади и Ловеч, осигурена от ТА Конкордия групово пазаруване- 28% отстъпка за Еднодневна екскурзия с автобус до Крушунските водопади и Ловеч, осигурена от ТА Конкордия групово пазаруване- 28% отстъпка за Еднодневна екскурзия с автобус до Крушунските водопади и Ловеч, осигурена от ТА КонкордияИ В БЪЛГАРИЯ ИМА РАЙ! ВИЖТЕ ГО С ТА КОНКОРДИЯ!

Не бързайте да напуснете България! Летният отпуск е идеалното време за разходки из чудните ни райски кътчета, едно от които е село Крушуна и неговите водопади. Те са най-голямата водна травертинова каскада в България, която извира от Крушунската пещера (известна със своите езера и пещерни образувания) и представлява система от басейни и мънички езерца, преграждащи ги прагове и разделящи се водни струи, а водопадът е признат за най-високата варовикова водна каскада в страната.
 
Водопадите пленяват, създават усещането за екзотично приключение в царството на елфите. Това е една синьо-зелена приказка, която разказват растенията, водата, обраслите с мъх камъни, дърветата. Магия от вода и светлина те пленяват и спират дъха ти! Нямаш думи да опишеш това, което си видял! Енергия, която те зарежда без да знаеш как! Тръгваш си пречистен и знаеш, че няма начин да не се върнеш отново тук!
 
Друг пункт по маршрута е люляковият град Ловеч със своята древна история, датираща от преди новата Ера, запазила богатата култура и бит на народите, които са отразени в днешните туристически дестинации. Ловешката крепост и архитектурно-исторически резерват Вароша, пазят спомена за величието на градът през вековете. Покритият мост на Кольо Фичето – ценен архитектурен символ на града, множеството паметници, музеи, представителите на образователното дело от повече десетилетия на сам, неописуемата природа и много други забележителности могат да бъдат посетени в Ловеч.
 
Дати на отпътуване:
 • 20.07.2013 година
 • 17.08.2013 година
Цената включва:
 • Транспорт;
 • Екскурзоводска беседа по маршрута;
 • Медицинско обслужване;
 • Застраховка „Злополука” с покритие 1 000 лева;
Цената не включва:
 • Разходи от личен характер;
 • Входни такси на посещаваните по желание обекти.
- Крушунски водопади /еко – такса/–1 лв.;
- Етнографски музей – Ловеч-2 лв./ за пенсионери и ученици – 1 лв./
- Музей на Васил Левски – 2 лв./ за пенсионери и ученици–1 лв./
- Крепоста в Ловеч – 2 лв./за пенсионери и ученици–1 лв. /
 
Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите.Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на цитираните туристически обекти. Възможно е да настъпят промени.
 
Програма на пътуването
 • Отпътуване в 6:15 часа от Самоков, Голямата чешма и в 7:30 ч.от София, Стадион Васил Левски по автомагистрала Хемус в посока Ловеч, с кратка  почивка на с. Български извор.
 • Първа спирка - гр. Ловеч, разположен на р. Осъм – престой 2 часа. По желание - посещение на архитектурния резерват Вароша, музея на Васил Левски, Етнографския комплекс, крепостта, покритият мост на Кольо Фичето или свободно време за обяд.
 • Отпътуване за с. Крушуна.
 • Изкачване на екопътеката в местността „Маарата” и разглеждане на Крушунските водопади, известни със своята живописност. Последните са образувани  от множество Карстови тераси. Представляват система от водни каскади, малки езерца, пещери и пътеки с мостчета и стълби, всички окъпани в светлина, зеленина и водни пръски. Често ги наричат „Българското Памуккале”,тъй като там може да се видят всички карстови форми. Изкачването е около 20 мин. по стръмна еко-пътека, с множество дървени мостчета. За това ви препоръчваме да носите удобни спортни обувки и вода за пиене. Не забравяйте, че добрата подготовка е предпоставка и за приятно прекарване!
 • Свободно време за разходка и фото-пауза по екопътеката.
 • Отпътуване за София/Самоков: около 16: 30  часа.
 • Пристигане в София: след 19:30 часа, в Самоков: след 20:30 часа.

Промоционалната цена на екскурзията е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg


Категория: Туризъм-Хотели

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Туристическа агенция "КОНКОРДИЯ-СКЦ" ЕООД

"ТА КОНКОРДИЯ - САМО ИЗБЕРИ ПОСОКАТА ...."
 
"Конкордия - СКЦ" ЕООД е лицензирано като туроператор и туристически агент от Държавната агенция по туризъм, удостоверения за регистрация № РКК - 01 - 6064/ 27.02.2008 и №. РКК - 01 - 6110/ 10.05.2008
 
Фирмата предлага разнообразни туристически продукти:
 • Младежки отдих - бели, сини и зелени училища, еднодневни и многодневни ученически екскурзии
 • Почивки на море и планина в България и чужбина за индивидуални и групови туристи
 • Резервация на хотелски места в България и чужбина
 • Туристически застраховки
 • Тийм билдинги
"Конкордия - СКЦ" ЕООД работи в партньорство и с други туроператори - "Лоял травел" , "Глоб травел" , "Селена тур", " Orient 99 ","Рад - феста", "Партнер травел", "Тез тур","Емералд травел", "Марбор тур", предлагайки техни почивки и екскурзии в чужбина.
 
Отзивчивият екип на ТА КОНКОРДИЯ е на Ваше разположение, за да Ви предостави цялата информация, която Ви е необходима във връзка с избраната от Вас туристическа услуга. 
 
Спестете време и пари с ТА КОНКОРДИЯ!

Все още няма добавени коментари.