Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

ДНЕС АНГЛИЙСКИЯ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН! ИНТЕНЗИВЕН КУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК НИВО А1!

Цена: 210.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 340.00лв
Отстъпка: 38%
Спестяваш: 130.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за Интензивен курс по английски език ниво A1 Elementary (100 учебни часа) + допълнителни материали, видео филми и интерактивни методи.
 
3.Необходимо и след закупуване на ваучера да се обадите и запишете на телефон  0887886704 или 0897813427- София Анева
 
4. Начало на курса - 01.08.2013г.
 
5. Място за провеждане на курса – гр.София, ул.Добрила 10, срещу сградата на Стоматологията на медицинска академия.
 
6. График за провеждане на часовете - от понеделник до петък вкл. от 18:00 до 21:00 часа 
 
7. Валидност на ваучерите до 01.08.2013г.
 
8. Учебниците се заплащат допълнително и цената им е 36лв. Учебна система ”Elevator”.
 
9. При стартиране на курс и последващо неявяване на занятия, Учебен център Рая не възстановява сумата заплатена за обучението. Като обезщетение курсиста има право да се включи в друга група със същото ниво на обучение.

Адрес и контакт:

София, улица „Добрила“ 10

Мобилен: 0887 886 704
E-mail: ucraya@gmail.com

Работно време:
понеделник - петък:
08:00 - 21:00 часа
събота - неделя
08:00 - 18:00 часа
групово пазаруване- 38% отстъпка за 100 учебни часа Интензивен курс по английски език ниво A1 Elementary от Учебен център Рая София. групово пазаруване- 38% отстъпка за 100 учебни часа Интензивен курс по английски език ниво A1 Elementary от Учебен център Рая София. групово пазаруване- 38% отстъпка за 100 учебни часа Интензивен курс по английски език ниво A1 Elementary от Учебен център Рая София.100 УЧЕБНИ ЧАСА! ГАРАНТИРАН КЛЮЧ ЗА БЪДЕЩИЯ ВИ УСПЕХ ОТ УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ!

Не пропускайте шанса си да се възползвате от качествено и ефективно обучение. Имате възможността да се радвате на индивидуален подход и висококвалифицирани преподаватели. Вземете ключа за комуникация, който ще отключи нови възможности за развитие и ще гарантира бъдещия ви успех!
 
Ваучерът включва:
  • Интензивен курс по английски език ниво A1 Elementary (100 учебни часа) + допълнителни материали които са включени в цената, видео филми и интерактивни методи.
Курсът е подходящ както за възрастни, които са изучавали езика, имащи нужда от освежаване на позабравени познания, така и за хора  които желаят да изучават английски език за пръв път. Курсистите получават всички необходими знания и умения за комуникация и контакт в англоезична среда на ниво Elementary. Това им дава повече предимства при търсене на работа и една добра основа за продължаване на обучението им по езика. 
 
Бонуси : 
  • Всеки завършил обучение  при нас получава 30% намаление от следващ курс.
  • Всеки закупил ваучер от тази промоция получава 24 часа общо за целия курс на обучение безплатни по програмата “Hours of support”.
Промоционалната цена на офертата е валидна само при закупуване на ваучер от Gepi.bg!

Категория: Курсове-Уроци

Град: София, Перник
бyтoн зa caйт

Информация за УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР РАЯ разполага с модерно обзаведени бази,  които позволяват използването на мултимедийни обучителни програми, съвременни интерактивни методи и актуални учебни системи на най-престижните издателства в света. Активната реч се насърчава още от първия час. Обучението е насочено към индивидуалните нужди на курсистите.
 
Вярваме, че съчетаването на професионално преподаване с разумни цени ще доведе до високи и качествени резултати. Преодолявайки езиковите пречки и бариери нашите курсисти ще придобият нужното самочувствие и ще ги превърнат в свои преимущества в живота.
 
Екипът ни, работи усилено воден от идеята, че доброто владеене на чужди езици дава възможност за по-добра реализацшя на хората както в бизнеса, така и в личния им живот.
 
" Ако спрем да си отдъхнем за малко, то вече сме изостанали много."  Ето защо ние не спираме да търсим и да се развиваме. 

Все още няма добавени коментари.