Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Чаровният говорещ котарак Том този път с бебе коте!

Цена: 23.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 45.00лв
Отстъпка: 47%
Спестяваш: 21.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за: Интерактивна детска играчка Talking Tom - 30 см с бебе коте.
 
3. Можете да получите платената от Вас стока в офиса на търговеца или с куриер.
 
4. За да получите своята стока с куриер е необходимо да изпратите на e-mail: magnifico_trade@mail.bg номера на ваучера, секретния му код, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка! Срок на доставката до 2 работни дни след изпращане на информацията на имейла.
 
5. Доставката с куриер е за сметка на клиента и се заплаща при получаването на стоката от куриера. Цена 5 лв. за цялата страна и 3.33 лв. до поискване в офис на Еконт в гр. София.
 
6. За да получите своята стока на място в офиса на търговеца на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад. Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico е необходимо  предварително да се обадите на тел. 0876 138 447 от понеделник до петък - 10.00 до 18:00 ч.
 
7. При получаване на място е необходимо да носите разпечатан ваучер.
 
8. Валидност на ваучерите 16.01.2015 г.
 
9. Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
 
10. За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.
 
11. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, Студентски град, улица „Академик Борис Стефанов“ 35

Мобилен: 0876 138 447
E-mail: magnifico_trade@mail.bg

Работно време:
Понеделник - Петък
от 10.00 до 18.00 часа
Интерактивна детска играчка Talking Tom с бебе коте Интерактивна детска играчка Talking Tom с бебе котеСладки Коледни забавления за Вашето хлапе с Интерактивния Talking Tom този път с бебе коте!

Talking Tom е красив, чаровен и забавен говорещ котарак, базиран на едно от най-популярните мобилни приложения! Вече не е необходимо да се лишавате от смaртфона си, за да се забавлява Вашето дете! Можете да му доведете говорещия Том в къщи! При това този път с малко бебе коте! Говорещата играчка ще разсмее всички вкъщи и малки и големи, тя е истинско забавление за цялото семейство!
 
Ваучера важи за:
  • 1 бр. интерактивна детска играчка Talking Tom 30 см. с бебе коте
Характеристики на продукта:
  • Размери: 30 см.
  • Цвят - сив.
  • Подходящ за деца над 3 години.
  • Работи с 3 батерии 1,5 V (не са включени в комплекта)

Информация за продукта:

Том - говорещ котарак, който реагира на докосване и повтаря всичко, което кажете със смешен глас! Със сензори на лапичките, между веждите и на опашката. В ушичките индикатори за звук. Емулатор на глас в устните. Повтаря всичко. Има 3 секунди памет. Когато го тупаш го по главата и охка, като го пипнеш за ухото - пее песничка, като го пипнеш за ръката - пищи, като го настъпиш по крачето - охка.

ВЕСЕЛИ КОЛЕДНО - НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ!

 


Категория: За детето

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за МАГНИФИКО ТРЕЙД ЕООД

Магнифико трейд ЕООД е създадена през 2011 год. Фирмата е специализирана в доставката на стоки подходящи за подаръци. Нашите доставчици са европейски и азиятски производители. Наша грижа е подаръците за вашето семейство или приятели да стигнат максимално бързо до вас без посредници и на добра цена.

Все още няма добавени коментари.