Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Бъди стилен с телефон VERTU MINI с 2 SIM карти работещи едновременно!

Цена: 170.00 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 420.00лв
Отстъпка: 60%
Спестяваш: 250.00лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за:   1 бр.  Телефон VERTU MINI /реплика/ с 2 SIM карти работещи едновременно.
 
3. Можете да получите платената от Вас стока в офиса на търговеца или с куриер.
 
4. За да получите своята стока с куриер е необходимо да изпратите на e-mail: magnifico_trade@mail.bg номера на ваучера, секретния му код, три имена, телефон за връзка и точен адрес за доставка! Срок на доставката до 2 работни дни след изпращане на информацията на имейла.
 
5. Доставката с куриер е за сметка на клиента и се заплаща при получаването на стоката от куриера. Цена 5 лв. за цялата страна. 
 
6. За да получите своята стока на място в офиса на търговеца на адрес: гр. София, кв. Студентски град, ул. Акад. Б. Стефанов 35, South Mall, студио Magnifico е необходимо  предварително да се обадите на тел. 0876 138 447 от понеделник до петък - 10.00 до 18:00 ч.
 
7. При получаване на място е необходимо да носите разпечатан ваучер.
 
8. Валидност на ваучерите 17.03.2014 г.
 
9. Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери.
 
10. За допълнителни въпроси, свързани със сделката, моля, обръщайте се към доставчика на услугата.
 
11. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София, Студентски град, улица „Академик Борис Стефанов“ 35

Телефон: 0876 138 447
E-mail: magnifico_trade@mail.bg

Работно време:
Понеделник - Петък
от 10.00 до 18.00 часа
групово пазаруване- 60% отстъпка за мобилен телефон Vertu mini -реплика, работещ едновременно с две SIM карти от Магнифико Трейд групово пазаруване- 60% отстъпка за мобилен телефон Vertu mini -реплика, работещ едновременно с две SIM карти от Магнифико ТрейдВземи си телефон-мечта сега от Магнифико Трейд!

Това е телефонът, който винаги сте искали! Магнифико Трейд ще сбъднe една Ваша мечта с днешното страхотно предложение. Предлагаме Ви уникална реплика на Vertu mini – едно малко бижу.

Изберете тази отлична реплика на Vertu и няма да съжалявате. Може би си мислите, че репликата е много под нивото на оригинала, но това е заблуда. С постоянно развиващите се технологии, не е чудно, че все повече хора се решават да закупят висококачествени реплика Vertu телефони. Тези реплика Vertu телефони са направени така изкусно, че никога няма да разберете кое е копието и кое оригинала. А най - хубавото е че телефонът позволява ползването на 2 SIM карти!

Всички обичаме луксозните телефони. Те са красиви, скъпи и много различни от обикновените. Вземи си телефон-мечта сега!

Ваучерът важи за:

 • 1 бр. мобилен телефон Vertu mini (реплика) работещ едновременно с две SIM карти.

С телефона Вие получавате:

 • Луксозна кутия

 • Зарядно

 • Допълнителни слушалки

 • Резервна батерия

 • Вградена 1,3 МП камера

 • калкулатор

 • ГАРАНЦИЯ: 6 месеца

Заплащането на промоционалните ваучери, се осъществява единствено през сайта Gepi.bg! В случай, че ви предложат да платите промоционалната цена на място, моля уведомете ни ТУК или на телефон 089 22 33 888!

Категория: Техника

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за МАГНИФИКО ТРЕЙД ЕООД

Магнифико трейд ЕООД е създадена през 2011 год. Фирмата е специализирана в доставката на стоки подходящи за подаръци. Нашите доставчици са европейски и азиятски производители. Наша грижа е подаръците за вашето семейство или приятели да стигнат максимално бързо до вас без посредници и на добра цена.

 

Все още няма добавени коментари.