Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

БЛЯСКАВА УСМИВКА!ПОЧИСТВАНЕ НА ЗЪБЕН КАМЪК И ПОЛИРАНЕ С AIRFLOW!

Цена: 15.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 60.00лв
Отстъпка: 73%
Спестяваш: 44.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера
остават още 69 ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!

2. Един ваучер важи за профилактично почистване на зъбен камък и полиране на зъбите с Airflow.   
 
3. Резервация на час на тел: 02 954 13 36   
 
4. Един човек може да закупи повече от един ваучер.
 
5. Закупените от един човек ваучери могат да бъдат използвани и от други лица
 
6. Ако e направена резервация за използване на ваучера, но лицето не се яви в уговорената дата и час, ваучерът става невалиден и заплатената сума се губи.
 
7. Отлагането на предварително резервиран час е възможно – 24 часа преди направената резервация, в противен случай ваучера се счита за използван.
 
8. Валидност на ваучерите 19.03 - 19.04.2013 г.
 
9. Задължително е представянето на разпечатан ваучер при посещение.

Адрес и контакт:

София, улица „Лайош Кошут“ 29

Телефон: 02 954 13 36
E-mail: drkonstantintsolov@gmail.com
Уеб сайт: https://www.facebook.com/DrKonstantinTsolov
групово пазаруване- 73% отстъпка за профилактично почистване на зъбен камък и полиране на зъбите с Airflow от Кабинет по дентална медицина д-р Константин Цолов София групово пазаруване- 73% отстъпка за профилактично почистване на зъбен камък и полиране на зъбите с Airflow от Кабинет по дентална медицина д-р Константин Цолов СофияЗДРАВИ ЗЪБИ И БЛЯСКАВА УСМИВКА С ТОП ОФЕРТАТА НА  Д-Р ЦОЛОВ!

Колкото и упорито да мием зъбите си, да полваме конци и вода за уста, зъбната плака постоянно се натрупва. След време тя се калцира и се превръща в зъбен камък. Зъбният камък не само оцветява зъбите ни, но и създава благоприятна среда за развитие на бактерии в устата, което неизбежно води до появата на кариеси и кървене от венците. Зъбният камък не може да бъде премахнат в домашни условия и затова се налага да потърсим професионална помощ.

 
Възползвайте се от офертата на д-р Константин Цолов, за да имате дълго време бляскава усмивка и да предотвратите заболяването на зъбите си!
 
Офертата включва:
 
  • Профилактичен преглед и консултация с д-р Константин Цолов
  • Почистване на зъбен камък с ултразвук
  • Полиране на зъбите с AIRFLOW
 
Препоръчително е професионалното почистване на зъби да се прави два пъти годишно. Ако имате проблеми с венците - на всеки 3-4 месеца. Хубаво е да го съчетаете и с профилактичен преглед на цялата устна кухина – състояние на зъбите, венците, езика. 
 
Air Flow е процедура за полиране на зъбите, която използва водно-въздушна струя със специализирани карбонати. Това се прави с цел изглаждане повърхността на зъба, така че да не останат грапави места, на които наслагването на плака е още по-лесно. Специализираните карбонати най-често са перлички, които се изстрелват върху зъбите под налягане. Силата на движението и съставът им почистват зъбите и междузъбните пространства и полират повърхността. Придават белота на усмивката, която често губим, заради консумираните цветни храни, напитки, употреба на цигари и т.н. С Air Flow се възвръща естествената белота и блясък на зъбите.

Категория: Красота и Здраве

Град: София, Перник
бyтoн зa caйт

Информация за Кабинет по дентална медицина д-р Константин Цолов

Здравите зъби са едно съществено условие за приятен живот и красива визия! Нужни са поне два профилактични прегледа в годината, за да ги запазите.

Заповядайте винаги на безплатен профилактичен преглед! Ще получите отговор на всичко относно стоматологично ви лечение - диагностика, профилактика, козметичен ефект, цени и любопитни въпроси.
 
В кабинета по дентална медицина д-р Константин Цолов ще получите отлична грижа за вашите зъби!

Все още няма добавени коментари.