Спорт развлечения хоби Красота и Здраве Авто-Мото За детето Туризъм-Хотели За бизнеса Обзавеждане за дома
Техника Курсове-Уроци Подаръци Оказион Козметика Бижута Часовници

Ароматни масажни свещи!

Цена: 13.99 лв ИЗТЕКЛА
Стойност: 19.00лв
Отстъпка: 26%
Спестяваш: 5.01лв
Офертата е изтекла
??? купени ваучера

Условия за ползване:

1. След заявяване на ваучера е необходимо в рамките на три дни да заплатите неговата себестойност, по избрания от Вас метод за разплащане!
 
2. Един ваучер важи за:100% натурална масажна свещ идеална за любовната игра с аромат на ванилия, шоколад, банан, манго или ягода (по избор на клиента). - 100 ml
 
3. След закупване на ваучер, моля изпратете номера и секретния код на Вашия ваучер, заедно с трите ви имена, телефон за връзка и адрес за доставка на мейл shop@gepi.bg. Моля в имейла посочете избрания от Вас аромат на свещта.
 
4. Един човек може да закупи неограничен брой ваучери. 
 
5. Доставката се извършва с куриер за сметка на клиента.
 
6. Валидност на ваучерите до 30.04.2015 г.
 
7. Всички общи условия на Gepi.bg.

Адрес и контакт:

София

Мобилен: 0892 233 888
E-mail: shop@gepi.bg
Уеб сайт: http://gepi.bg/

Работно време:
Понеделник - Петък
10:30 - 18:30 ч.
Масажни свещи с аромат на Ванилия, банан, манго, шоколад или ягода Масажни свещи с аромат на Ванилия, банан, манго, шоколад или ягода Масажни свещи с аромат на Ванилия, банан, манго, шоколад или ягодаМасажни свещи за еротичен масаж и любовна игра с омайващи аромати на ванилия, шоколад, банан, манго или ягода!

Ако искате да изненадате Вашата половинка, сега имате уникланата възможност да го направите по един оригинален, нестандартен и зашеметяващ начин!

Офертата включва:

100% натурална масажна свещ идеална за любовната игра с аромат на ванилия, шоколад, банан, манго или ягода (по избор на клиента). - 100 ml

Еротичния масаж е идеалният начин да се свържете физически и емоционално с партньора си. Масажът е чудесен начин да отпуснете тялото си и да стимулирате сексуалното Ви щастие. Свещите, които Ви предлагаме са специално формулирани, да се топят при ниска, безопасна за кожата температура, така че да можете да полеете тялото на партньора си с разтопената свещ за дълбоко овлажняващ и съблазнителен топъл масаж. Запалете свещта и се отдайте на аромата, който ще изпълни стаята и сетивата Ви. Ще отнеме между 15-30 минути, свещта да се разстопи достатъчно, за да започнете своя масаж ! След като се втечни, свещта ще се превърне в масло за масаж, което подхранва и хидратира кожата. Изгасете пламъка и пробвайте температурата на маслото като потопите пръст. Когато тя е готова, сипете малко количество от топлото, овлажняващо масло върху тялото на партньора Ви.

Ако все още не сте пробвали масажна свещ, не се бавете, а бързо я запалете и се поглезeте с партньора Ви с богат, топъл масаж... Наслаждавайте се! 


Категория: Празнични промоции

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен
бyтoн зa caйт

Информация за Gepi.bg

Пазарувай с удоволствие!

Все още няма добавени коментари.